Noutăţi

For The Wicked anunță turneul de lansare a viitorului EP

Acum un an, formaţia clujeană FOR THE WICKED era anticipată fiinduna din cele mai interesante şi ambiţioase apariţii pe scenă metal din România”. Băieţii nu au dezamăgit,ridicânduse fără nici un dubiu la nivelul acestei afirmaţii şi iată revin după o serie de peste 25 de concerte, cu un nou EP intitulatÎI”. Materialul va fi promovat cu un turneu de anvergură, 15 concerte fiind deja confirmate.

afis-for-the-wicked-ii-tour

Informațiile despre evenimente sunt disponibile pe pagina trupei: facebook.com/weareforthewicked/events

EP-ul va fi lansat online şi în format fizic în dată de 15 octombrie , material fiind înregistrat de Bornuz Vlad, mixat de Tue Madsen şi masterizat de Joel Wanasek (cei responsabili pentru calitatea ireproşabilă a unor trupe precum Suicide Silence, August Burns Red sau Machine Head). La fel pe primul EP, de grafică şi artwork este responsabil tot Fetykó Gábor Áron, graphic designer şi illustrator la Resize-Media (Luna Amară, Diamonds are Forever, Breathelast, Emil, etc…).

Trupa este formată din tineri muzicieni, o parte din ei au deja o experienţă muzicală importantă (Dirty Shirt, Guerrillas, 13Rituals, Divided By Perception, Blood Print, Skullp etc…), ceea ce îşi spune cuvântul, iar de curând au mai adăugat un nou membru, un al treilea chitarist, un gest destul de controversat. Băieţii au declarat însă a treia chitară va oferi ”un sunet mult mai masiv şi un show care merită văzut şi până în momentul de faţă acest lucru se confirmă.

Sursa: Comunicat de presă

Avem un underground de toată frumusețea. Păcat că este necunoscut.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...