Noutăţi

Fluturi Pe Asfalt lansează cel de-al doilea album, intitulat „Munți sub Mări”

fluturi pe asfalt

La puțin peste 3 ani de la albumul de debut „Reconstituire”, Fluturi Pe Asfalt lansează cel de-al doilea album, intitulat „Munți sub Mări”. Înregistrat în Studioul de Bază din Iași în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2015 alături de Vladimir Ivanov (BlueCat Studio/ Pinholes), albumul conține 8 piese ce aduc diversitate în stilul Fluturi Pe Asfalt, dar menținându-și, în același timp, elementele specifice din spectrul post-rock/post-metal.  Primul single extras de pe noul album – Fără Legătură, a fost lansat pe 22 februarie, iar videoclipul poate fi urmărit pe canalul oficial de youtube al formației.

Coperta albumului „Munți sub Mări” este bazată pe o ilustrație realizată de Norbert Nagy și a fost editată de Eugen Maleș, solistul Fluturi Pe Asfalt.

Albumul va fi lansat în luna Martie în 3 locații: 22 Martie București – Club Control, 25 Martie Cluj-Napoca – Urania Palace (alături de Flesh Rodeo) și 26 Martie Oradea – Moszkva Kávézó (alături de Pinholes).  În lunile ce urmează, noi concerte vor fi incluse în calendarul formației pentru a prezenta publicului curios noul material discografic.

Fluturi Pe Asfalt:

Fluturi Pe Asfalt – Fără Legăturăhttp://bit.ly/1mWICv7

https://www.facebook.com/fluturipeasfalt

https://www.youtube.com/user/fluturipeasfalt

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!