Noutăţi

Fluturi Pe Asfalt lansează cel de-al doilea album, intitulat „Munți sub Mări”

fluturi pe asfalt

La puțin peste 3 ani de la albumul de debut „Reconstituire”, Fluturi Pe Asfalt lansează cel de-al doilea album, intitulat „Munți sub Mări”. Înregistrat în Studioul de Bază din Iași în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie 2015 alături de Vladimir Ivanov (BlueCat Studio/ Pinholes), albumul conține 8 piese ce aduc diversitate în stilul Fluturi Pe Asfalt, dar menținându-și, în același timp, elementele specifice din spectrul post-rock/post-metal.  Primul single extras de pe noul album – Fără Legătură, a fost lansat pe 22 februarie, iar videoclipul poate fi urmărit pe canalul oficial de youtube al formației.

Coperta albumului „Munți sub Mări” este bazată pe o ilustrație realizată de Norbert Nagy și a fost editată de Eugen Maleș, solistul Fluturi Pe Asfalt.

Albumul va fi lansat în luna Martie în 3 locații: 22 Martie București – Club Control, 25 Martie Cluj-Napoca – Urania Palace (alături de Flesh Rodeo) și 26 Martie Oradea – Moszkva Kávézó (alături de Pinholes).  În lunile ce urmează, noi concerte vor fi incluse în calendarul formației pentru a prezenta publicului curios noul material discografic.

Fluturi Pe Asfalt:

Fluturi Pe Asfalt – Fără Legăturăhttp://bit.ly/1mWICv7

https://www.facebook.com/fluturipeasfalt

https://www.youtube.com/user/fluturipeasfalt

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...