Jazzy-blues

Florin Giuglea Group live în Timișoara

 

 

Vineri, 30 martie 2018, de la ora 21.00, sunteți invitați la o seară de blues cu Florin Giuglea Group LIVE în club Manufactura din Timișoara.

https://www.youtube.com/watch?v=M_7GCEogePE

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2013728561975038

Intrare: 20 lei

Rezervări la telefon: 0722.892.356

Având 12 ani de experiențe muzicale, inclusiv cu artiști de talie mondială, Florin Giuglea a experimentat muzica la superlativ și entertainment business-ul an de an.

Turneele din ultimii ani și concertele cu o medie de peste 100 de prestații live pe an l-au șlefuit în chitaristul și solistul care este astăzi.

În 2015 Florin Giuglea a inceput mult așteptatul său proiect solo, imprimând albumul de debut “Invitation to the Blues” împreună cu vechii lui colegi de scenă și prieteni Adrian Ciuplea, Hanes Radu, Mihai Ardelean și alți câțiva muzicieni talentați. Albumul a fost mixat și masterizat în SUA pentru a-l impregna și mai mult cu parfumul sunetului muzicii americane de calitate.

Invitation to the Blues” reprezintă rezultatul anilor de scenă, studiu și respirat muzica. Mai mult, este proiectul bine documentat și cercetat al lui Florin, călătorind mii de kilometri în SUA: de pe Beale Street din Memphis, Tennessee, până în 6th Street în Austin, Texas, apoi de pe Bourbon Street din New Orleans, Louisiana, în renumitele baruri honky-tonk din Nashville și mai departe în Tupelo și Clarksdale, Mississippi, trecând prin clasicele săli de concerte din New York sau Los Angeles.

Florin a facut toate astea în căutarea vocii adevărate a muzicii blues, întâlnind muzicieni autentici de blues. Și acum Florin Giuglea aduce magia blues-ului în Europa, în țara în care s-a născut, împreună cu o bucată din sufletul lui: “Invitation to the Blues”.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!