Noutăţi

Flesh Rodeo lansează Pământ, primul album în limba română

Înregistrat, mixat și produs de Marius Costache, albumul cuprinde 9 piese și marchează cea de-a patra colaborare cu Studio 148, după Tellurium-128 (2013), End Of Greatness (2015) și Things Will Never Get Better (2017).

Liric și muzical, albumul este un experiment conceptual, diferit de modul lor obișnuit de compunere, dar păstrând semnătura măsurilor atipice de tobă și a riffurilor alternativ-nebune. Cu singurele piese în română, PÃMÂNT urmărește traseul unui om de la ființă la neființă și dincolo de neființă.

Conceptul grafic poartă semnătura Alexandrei Coman / LSQ.

Pagan/Pamant au putut fi ascultate la începutul anului la Nesemnatii cu Bogdan Serban, celelalte piese putând fi ascultate în primă audiție la concertul de lansare de miercuri, 20 noiembrie, in Club Control.

Biletele costă 20 lei si pot fi achiziționate deja online via Eventbook.

PÃMÂNT va fi disponibil în format fizic în ziua concertului, alături de o ediție limitată de tricouri, precum și în varianta digitală.

FLESH RODEO este o prezențã constantã pe scena alternative bucureșteană încă din 2011 și îi are că membri pe Radu Ursoiu (voce), Alexandru Zamfir (chitară), Andrei Bratu (chitară), Adrian Iosif (bass) și Bogdan Horodnic (tobe).

Facebook: https://www.facebook.com/fleshrodeo/

Bandcamp: https://fleshrodeo.bandcamp.com/

Youtube: https://bit.ly/36ZMFzj

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!