Noutăţi

In Flames la Rockstadt Extreme Fest

IN FLAMES vor închide ultima seară a festivalului cu un show extins, fiind pentru prima dată când grupul suedez concertează în cadrul unui festival din România.

Lansați în 1990, In Flames rămân și în acest moment una din cele mai puternice formații metal de pe mapamond, concertând ca headlineri la cele mai mari festivaluri din lume, în 2018 țînând capul de afiș inclusiv la Wacken Open Air, după ce în 2017 au concertat drept headliner la prestigiosul Hellfest.

Considerată drept formația care a propulsat genul melodic death metal, trupa are în palmares 12 materiale de studio, toate extrem de bine cotate și apreciatesi cu o identitate muzicală aparte, pornind de la albumele care i-au consacrat (The Jester Race, Colony, Clayman) și continuând apoi după anii 2000 cu un gen muzical aparte, mereu revoluționar. Cu patru premii Grammis (echivalentul suedez al premiilor Grammy), In Flames este deseori catalogată drept esențială pentru genul metalcore și melodic death metal.

Până în acest moment au confirmat IN FLAMES, OBITUARY, POWERWOLF, CONVERGE, DYING FETUS, METAL ALLEGIANCE, SEPTICFLESH, DIRTY SHIRT, BUCOVINA, BELPHEGOR, MISERY INDEX, GUTALAX, FLESHLESS, GET THE SHOT, FULL OF HELL, DUST BOLT, OBSCURE SPHINX, KISTVAEN, E-ANNA, INGESTED, KUROKUMA și IMPURE WILHELMINA.

Biletele sunt disponibile online cât și în rețele locale via:

www.rockstadtextremefest.ro
www.myticket.ro
www.bilete.ro

Abonamentele au fost deja puse în vânzare, lista pentru etapele de presale până în august 2018 fiind disponibile mai jos. La fel ca și la precedentele ediții, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigură accesul în toate cele patru zile ale festivalului.

230 lei = 13.11.2017 – 4.02.2018
270 lei = 5.02 – 01.07.2018
300 lei = 02.07.2018 și pe toată durata festivalului

Sursa: comunicat de presă

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...