Noutăţi

Filmări de la REF cu Adam Marko, Septimiu Hărşan şi Adrian Tăbăcaru

DrumStage lansează filmările cu headlinierii celor trei zile din cadrul DrumStage Rockstadt Edition. Fiecare toboşar a reuşit impresioneze publicul prin aptitudinile sale, fie vorbim despre tehnică, viteză sau complexitate.

DS

Adam Marko este un artist internaţional şi endorser al cinelelor Meinl şi tobe Natal, clinician, educator, interpret, producător. Adam este toboşarul şimotorul trupei modern instrumentale Special Providence, care a devenit una dintre cele mai cunoscute şi apreciate cvartete de jazz-metal din scena progressive europeană prin stilul lor virtuos, dar în acelaşi timp uşor digerabil:


Despre Septimiu Hărşan s-a tot discutat în presa noastră de specialitate. Mai nou, toboşarul trupei Disavowed este primul şi singurul instrumentist român care a apărut în cunoscută publicaţie Sick Drummer Magazine.
https://www.facebook.com/drumStage/videos/1158052430895582/
Adrian Tăbăcaru, unul dintre cei mai apreciaţi toboşari din România, totodată membru fondator al trupei Taine.


Mai multe filmări cu Adam Marko vor fi lansate în pagina noastră de Facebook în zilele următoare. Stay tuned!
Despre Drum Stage – Rockstadt Edition 2015
În pagina de Facebook DrumStage pueti viziona de la coveruri de tobe din stiluri diverse de metal, hardcore şi până la improvizaţii pe muzică clasică sau dubstep, interviuri, momente amuzante şi întreceri la tobe.


Printre cei 15 toboşari care au participat la Drum Stage, enumerăm nume importante ale scenei de rock şi metal româneşti şi nu numai:
Adrian Tăbăcaru (Taine), Răzvan Ristea (Luna Amară), Septimiu Harsan, Andrei Ilie, Adam Marko, Sergio Ponti şi mulţi alţi toboşari excepţionali, o vă convingeţi din teaser.
Nu ezitaţi ne faceţi o vizită pe pagina noastră de Facebook sau Youtube, unde vom publica şi materiale bonus cu publicul care a acceptat provocările noastre de-al lungul celor trei zile de festival.
Youtube: https://goo.gl/Hunnte
Facebook: www.facebook.com/drumStage

Eveniment a fost realizat cu sprijinul X-Lab Solutions, No City Studio, Oldboy Studio, F64.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!