Noutăţi

Festivalul Rock House

Festivalul Rock House, Prima Ediție
Vineri 27 Aprilie 2018, Ora 21:30, Quantic Club
Suport Artiști: 20 Lei

Prima ediție a festivalului „Rock House”, care va fi găzduită de prietenii noștri din Quantic, pe data de 27 aprilie, ca un warm-up pentru minivacanța de 1 mai muncitoresc.

Schimbul 3 Adrian Ordean: „M-am hotărât să iau în seamă îndemnul mai multor prieteni, de a pune în practică o idee mai veche: ”un compozitor care își cântă cântecele, un compozitor și cântecele sale”… așa că urmând acest concept m-am hotărât să repun pe picioare o trupă a mea, născută în 1996 și botezată de Florian Pitiș…”Schimbul 3”. Venim acum, din 2017 cu o formulă proaspătă, cu piese noi dar nu le uităm nici pe cele vechi. Am alăturat numelui ”Schimbul 3” un indice de identificare mai rapidă a formației, așa că acum trupa o găsim sub denumirea de ”Schimbul 3” by Adrian Ordean. Vom folosi în repertoriul nostru numai piese compuse de mine de-a lungul timpului.
Formația Transilvania este una din cele mai vechi trupe ale scenei românești, fiind fondată în ianuarie 1988 la București. După o pauză de câțiva ani, și ceva schimbări de componentă, Transilvania se întoarce în Quantic pentru o searăliniștită” de heavy-prog. În anii ’90, Transilvania a participat la numeroase festivaluri rock, cum ar fi: Festivalul Fun Rock – 1990 (Sala Palatului), Festivalul Rock Bacău – 1992, sau Festivalul Samrock – 1995. Transilvania este compusă din: Marius Neumann – Voce, Daniel Himpa – Chitară, Ovidiu Turcu – Bass, Octavian Rădoi – Clape, Daniel Bucatariu – Tobe.
ohhimark este o trupă de Prog-Metal cu o tentă ambientală din București, formată în 2017. Născută din pasiunea unor oameni de a face muzică fără compromisuri, ohhimark este formată din 5 membri români și francezi (Vlad, Octav, Gautier, Ned, Virgile). Printre influențele lor se numără Tool, Leprous, Wiseau, Scale the Summit, Karnivool.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...