Noutăţi

Feed the Machine, Mindcage Escape, Fawkes’, Zagan, Further Vortex pe 7 mai

O seară de Progressive metal şi groove metal în Club Fabrica! „Feed the Machine” este un eveniment ce îşi propune îmbine patru spectacole muzicale într-o singură seară şi pe o singură scenă.

„SHADOWBOXING CHRYSALIS” – Noul videoclip al trupei Mindcage Escape o fie lansat în cadrul concertului din data de 7 mai.

Open Doors: 18:00, 7 mai, Fabrica

Începem în forţă cu Further Vortex, o nou formată trupă din Bucureşti de progressive/melodic death metal. Au doar un demo scos, dar mai urmează. Concertul lor de debut este în această seară, nu trebuie îi rataţi.

A doua trupă a evenimentului: Zăgan, o nouă trupă de groove metal cu influenţe heavy. După un an de la debut a lansat o serie de piese şi în curând va lansa un album.

A treia trupa este Fawkes’. Tânăra trupă ce s-a făcut deja remarcată pe scena underground. Fawkes’ abordează stilurile Progressive metal şi alternative.

Seară se va încheia cu Mindcage Escape, o trupa de Progressive metal al cărei nume este bine cunoscut pe scena underground. Mindcage Escape sunt prezenţi pe scenele din România încă din 2012 având de atunci un număr mare de concerte remarcabile.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!