Noutăţi

Fameless pleacă în primul turneu național

FamelessDupă concertele foarte lăudate și primite cu mult entuziasm de publicul din Hard Rock Cafe București în ultimele 10 luni, FAMELESS face un pas mai aproape către fanii din țară.

Săptămâna aceasta, trupa de rock (alternativ/grunge) înființată de Tiberiu Albu în urma câștigării ediției 2014 a concursului Vocea României debutează în primul lor turneu național, întins pe tot parcursul lunii mai.

De asemenea, trupa anunță că ultimul concert din turneu va avea loc în finala pe București a concursului Hard Rock Rising, organizat de Hard Rock Cafe, pe 1 iunie. Fameless s-au calificat în urma preselecției naționale și se vor lupta pentru șansa de a cânta la Hard Rock Hotel Ibitza și un premiu de 50.000 $.

Datee turneului:

12 mai @ Times Pub – Brașov

13 mai @ Underground Pub – Iași

22 mai @ Parcul Mogoșoaia – Mogoșoaia

25 mai @ Smart Pub – Craiova

26 mai @ Club Flex – Arad

28 mai @ Maialul Orăștian – Orăștie

1 iunie @ Hard Rock Cafe – București* (în cadrul concursului Hard Rock Rising)

Turneul este în continuare în lucru așa încât băieții speră că vor putea anunța concertele și în alte orașe decât cele confirmate deja. Până atunci, Fameless vă așteaptă în locurile mai sus enumerate, pentru o porție de rock proaspăt și un concert plin de energie!

ASCULTA FAMELESS: Show Me How To Live (LINK, live), For The Love Of God (LINK, live), iFear (live)

Fameless s-a înființat în Martie 2015, la inițiativa lui Tiberiu Albu, care, după câștigarea concursului Vocea României 2014, a vrut să își formeze o trupă rock. Ceilalți membri ai trupei sunt: Mihai „Angus” Vasile – chitară (The Speakers etc.), Șerban-Ionuț Georgescu – bass (White Walls, ASHA, ex-The Boy Who Cried Wolf) și Andrei Ilie – tobe (Mozart Rocks, ASHA, ex-Days Of Confusion).

Trupa s-a lansat oficial pe 29 Mai 2015, în cadrul show-ului Românii au Talent, de la ProTV. Primul concert oficial a avut loc pe 26 iunie, la Hard Rock Cafe, în fața a mai bine de 600 de fani.

Primul single al trupei, Show Me How to Live, a fost prezentat în premieră la Media Music Awards 2015, în Sibiu, în fața a 40.000 de oameni. Varianta de studio, lansată în Decembrie 2015, a fost foarte bine primită de public și critica de specialitate, intrând în playlist-urile radio-urilor de rock din România.

Al doilea single, For the Love of God, a fost cântat pentru prima oară la finala concursului Vocea Romaniei 2015, fiind foarte lăudat de fani, critica de specialitate și mulți muzicieni cunoscuți ai scenei de rock din România. Varianta de studio, lansată în Februarie 2016, a intrat, la rândul său, în programele de rotație ale radio-urilor din România.

Pe 18 Martie 2016, Fameless s-a reîntors pe scena unde și-a facut debutul, prezentând un show conceput special, în fața unui Hard Rock Cafe plin. Cei prezenți au lăudat progresul trupei din ultimile luni și au recunoscut Fameless ca una dintre cele mai importante apariții ale rock-ului românesc din ultimii ani.

Îi puteți urmări pe Fameless pe:

– Site-ul lor: http://fameless.ro

– Facebook: http://facebook.com/FamelessOfficial/

– YouTube: http://youtube.com/FamelessOfficial/

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...