Noutăţi

False Reality anunță o schimbare de componență și lansarea noului album

Bass False Reality
Trupa brașoveană False Reality anunță o schimbare de componență, cu doar câteva luni înainte de lansarea noului lor album, „End of Eternity”, sub label-ul transilvănean Loud Rage Music.
În urma deciziei de a părăsi False Reality a lui Radu Grosu, bassistul care a activat timp de 7 ani în trupa din Brașov, aceștia au anunțat începerea colaborării cu Marc Spedalska, muzician care a activat în diverse proiecte din underground-ul brașovean, cea mai notabilă colaborare fiind cu trupa Hteththemeth, unde a fost session member pe timpul unor concerte din ultimul an.
Grafica albumului „End of Eternity”, a cărui lansare este preconizată în această toamnă, este realizată de artista brașoveană Claudia Negrilă și este aproape finalizată.
Până la lansare, puteți asculta piesa „The Silence Within”, oferită ca și preview track de Loud Rage Music și False Reality:

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...