Noutăţi

As I Fall deschide concertul Hidden in the Basement din 21 martie

 

Una din cele mai talentate formații din noul val de southern stoner rock revine la București! Pe 21 martie Hidden in the Basement revin în capitală, în deschidere avându-i pe bucureștenii de la As I Fall.

As I Fall e o trupă de metalcore care activează pe scena metalului underground din Romania de mai bine de un an. Proiectul a luat naștere rapid, prima piesă intitulându-se „Sleep Tight”, piesă care s-a nascut din câteva particularități de alternative și din obsesia pentru riff-urile și breakdown-urile hardcore. As I Fall promite să aducă în România sound-ul clasicului metalcore combinat cu riff-uri grele, voci agresive, plus o notă fresh la refrene.

––––––––-

YELLOW CLUB (Str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 1, Sector 3, București).

Miercuri, 21 martie 2018, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Mijloace de transport: metrou (stația Costin Georgian); RATB: 70, 79, 102, 253 (stația Lucrețiu Patrascanu), 92, 101, 330, 335 (stația Parc Titan).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi și mancare aduse din afara clubului. Stand de CDuri și tricouri la acest concert.

 

Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului. Prețul biletului va fi anunțat în scurt timp.

 

Pagina evenimentului pe Facebook:

https://web.facebook.com/events/172340940187942/

 

Eveniment Metal Under Moonlight (ediția a 71-a).

 

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...