Noutăţi

Eyedrops live în Brașov

Joi, 24 august, Eyedrops ajung în Juno din Brașov. EYEDROPS au inventat conceptul de silent concert in 2017, din dorința de a cânta acolo unde în mod normal nu se putea cânta. După primul concert silent de pe terasa Expirat, conceptul i-a purtat la TedX, unde au povestit despre ce înseamnă un astfel de concert. Pe 28 iulie, avem șansa de a trăi în aer liber experiența silent într-un concert marca EYEDROPS, pe cât de intim, pe atât de proaspăt, urmat de un silent party (mai mule detalii despre party, în curând).

EYEDROPS sau “picături pentru al treilea ochi”, sunt patru băieți care se descriu că fiind „Visători pragmatici, punkiști pacifiști, hipioți nervoși, melancolici progresiști, introverți gălăgioși”. Concertele lor au fost descrise ca fiind în mod paradoxal energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare sinceritate.

Ce este un concert silent?
Un concert silent este un concert pe care îl putem auzi doar în căști. La intrare, veți primi câte o cască wireless. Tot cu ea pe urechi vom rămâne și pentru party-ul de după, unde surpriza este existența a mai multor canale cu muzică, dintre care putem alege.

Biletele vor fi disponibile în rețeaua iabilet:
https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-eyedrops-o-silent…/
Acces general: 50 lei 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...