Noutăţi

Eveniment MIAU Events: Breathelast & Gray Matters „Some Kind Of Tour”

Breathelast și Gray Matters pornesc în turneu, un turneu cu un parcurs la fel de incert ca și soarta underground-ului românesc. Deloc atrase de metal-ul clasic, cele două trupe bucureștene vin pe 27 octombrie în Constanța la Club13 și pe 3 noiembrie în Cluj la Hard Club pentru două seri de electro-hardcore-math-crossover-punk-metal care vă vor suci gâturile în toate direcțiile posibile, până veți ameți mai tare ca un cetățean în vârtejul realităților sociale.

La Cluj, support band vor fi cei de la Carousel, o trupă nou-nouță de alternative/metal/prog formată la Cluj în noiembrie 2017, ai cărei membri nu sunt străini de scena rock ardeleană.

Breathelast. lansează single și videoclip pentru piesa „Îmi Lipsesc”, finalizând trilogia ce cuprinde „Monstrul” (prima parte) și „Ascuns în Pereți” (a doua parte). În prima parte a poveștii am trezit „monstrul” pentru a ne răzvrăti împotriva unor norme sau condiții ce devin bariere, în a doua i-am dat un nume, prin mania care îl urmărea pe protagonistul bântuit de trecut, ca în a treia parte și ultima, să ne întoarcem la membri trupei pentru a vedea efectul acțiunilor proprii și deznodământul poveștii întregi.

Piesa a fost înregistrată la Real Sound and Vision de către Ivanov Vladimir, el semnând și producția piesei. Videoclipul este filmat și montat de către Anya Dimitrov / BlueCat Studio. Piesa va fi disponibilă pentru streaming / download prin Universal Music Romania.

Gray Matters lanseaza în premieră single nou și videoclip pentru piesa „Zbor”. Mai multe detalii în curând!

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...