Noutăţi

Eveniment de lansare al albumului MELANISM – Diamonds Are Forever – Cluj-Napoca

Tot intr-o data de 15, in urma cu 5 ani formatia Diamonds Are Forever lansau primul lor material discografic si cu acesta si ei isi incepeau cariera muzicala. Anul acesta, pe 15 Martie au facut public noul lor album intitulat MELANISM.

Evenimentul de lansare in Cluj-Napoca, va avea loc in 7 Aprilie in Flying Circus incepand cu ora 20:00

Biletele pot fi achizitionate in avans sau la fata locului: https://www.iabilet.ro/bilete-diamonds-are-forever-lansare-album-melanism-28763/

Toti participantii la eveniment vor primi la intrare un Free Download Card cu care vor putea downloada 4 dintre piesele de pe acest album.

Melanism este de fapt primul lor album in format LP. Contine 9 piese electrice si doua in format acustic intr-o formula cu totul inedita pentru o formatie de metal din tara noastra.

Daca despre primele va putem spune ca sunt un amestec omogen de stiluri muzicale, cu intensitati diferite, mergand de la parti extrem de agresive pana la parti foarte melodice sau post-rock.

Albumul are o structura dinamica, ceva caracteristic la aceasta formatie, ce duce ascultatorul prin diferite „povesti”. Probabil asa am putea defini cel mai bine piesele de pe acesta. Tocmai aceasta varietate nu te lasa sa te plictisesti de acest material.

Cele doua piese acustice de pe finalul materialului, vin in perfecta combinare pentru a linisti atmosfera. Pentru acestea doua, formatia i-a avut alaturi pe Cosmin Hosz de la Satellites in calitate de invitat, sau Les Nuages Quartet in interpretarea stringurilor sub indrumarea lui Daniel Cohen sau absurdcus la bass sau Edi Gavril la pian.

Materialul poate fi ascultat si cumparat aici: https://diamondsareforeverband.bandcamp.com/album/melanism

Videoclipul piesei New Foundations: https://www.youtube.com/watch?v=a45tLqw1NUE

Pentru mai multe detalii, puteti sa ii urmariti pe Facebook: https://www.facebook.com/diamondsareforeverband/

Avem un underground de toată frumusețea. Păcat că este necunoscut.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...