Noutăţi

Evanescence la Bucureşti: Program şi Reguli de Acces

Evanescence concertează în data de 29 iunie, pe scena Arenelor Romane din Bucureşti, alături de Killa (IT), Sede Vacante (GR) şi Fall Has Come (IT). Show-ul se anunţă a fi unul spectaculos, formaţia vine la Bucureşti cu un arsenal întreg de hituri care rămas pe buzele fanilor din întreaga lume!

PROGRAM

19:00 – Acces Public

19:30 – 20:00 Şede Vacanţe

20:15 – 20:45 Fall Has Come

21:00 – 21:30 KILLA

22:00 – 23:30 Evanescence

REGULI DE ACCES

Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 19:00, iar concertele începe de la 19:30! După deschiderea porţilor, puteţi sosi la orice ora doriţi pentru a va vedea trupele favorite. Evanescence va urca pe scena de la ora 22:00. Concertul are loc în aer liber.

1. Este interzis accesul cu:

– sticle, conserve;

mâncare sau băuturi de orice fel;

– artificii, arme, obiecte periculoase;

– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

– umbrele ( rugăm în caz se anunţă ploaie veniţi cu pelerine);

aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil);

aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intră la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca şi NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrare în locaţie toţi participanţii vor fi percheziţionaţi de către agenţii de securitate.

Organizatorii informează publicul participant spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

2. Jetoane

În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcânduse pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

Vânzarea produselor pe baza de jetoane facilitează o servire mai rapidă

– Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!

3. Accesul copiilor

– Copiii cu vârstă sub 2 ani au acces gratuit şi trebuie fie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid.

– Accesul minorilor sub 14 ani se facă doar pe baza de bilet şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de către un adult posesor de bilet valid.

– Organizatorii nu recomandă prezenţa la concert a copiilor fără căşti de protecţie! Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

4. Categorii de bilete şi brăţări

– Accesul în spaţiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieşire brăţara le va fi ruptă şi dacă doresc intre din nou, vor trebui şi cumpere alte bilete.

– Posesorii de bilete la categoriile A şi B vor primi la acces brăţări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brăţările trebuie păstrate la mână, exact aşa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brăţările nu sunt transmisibile şi nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria C nu vor primi brăţară la acces.

– Categoria A – are locuri pe scaune, în tribună, în sectoarele K şi E ; categoria este limitată la 700 de bilete (capacitatea totală este de 900 de bilete, însă limitarea este pentru confortul publicului); locurile la categoria A se ocupă în ordinea sosirii şi nu sunt numerotate; posesorii de biletele la categoria A au acces şi la categoriile B şi C.

– Categoria B – în picioare, în faţa scenei; categoria este limitată la 700 de bilete pentru confortul publicului; posesorii de biletele la categoria B au acces şi la categoria C unde pot găsi şi locuri pe scaune; locurile pe scaunele de la categoria C se ocupă în ordinea sosirii la locaţie, acestea neavând numere alocate.

– Categoria C – în picioare în spatele categoriei B sau cu locuri pe scaune în sectoarele F, G, I şi J; locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locaţie, acestea neavând numere alocate; posesorii de biletele la categoria nu voie între la categoriile A şi B. Gardul care separă categoriile B şi C este la doar 9-10 metri de scenă.

BILETE:

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară.

Acestea au următoarele preţuri:

– 300 Lei pentru categoria A (include: Afiş A3, bilet fizic amintire şi o bere din partea casei)

– 170 Lei pentru categoria C

Biletele la categoria B sunt Sold Out!

De asemenea, până în ziua concertului este disponibil şi pachetul promoţional Five Pack, la preţul de 680 de lei, ce oferă 5 bilete la preţ de 4 în zona Acces General! Acesta se găsesc pe www.iabilet.ro

Sunt disponibile şi pachete la oferta prin care puteţi vedea şi concertul Gojira de pe 4 iulie (tot de la Arenele Romane) la pachet cu festivalul Metalhead Meeting, dar şi pachete pentru show-ul Evanescence de pe 29 iunie (Arenele Romane), concertul Gojira de pe 4 iulie şi festivalul Metalhead Meeting. Acestea sunt disponibile pe www.iabilet.ro, aici: www.iabilet.ro/bilete-metalhead-meeting-festival-2017-25955/

Persoanele care au achiziţionat pachetele Evanescence + Gojira + Metalhead Meeting vor primi pe mail invitaţia pentru concertul Evanescence din 29 iunie.

Persoanele care au achiziţionat pachetele VIP Meet & Greet vor primi în curând un mail cu toate detaliile necesare!

ATENŢIE!

Sunt strict interzise comercializarea de invitaţii şi vânzarea sau cumpărarea de bilete la suprapreţ! Organizatorii recomandă achiziţionarea de bilete doar din punctele autorizate! Organizatorii au dreptul de a interzice accesul persoanelor depistate cu bilete false.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...