Noutăţi

Evanescence la București: a doua categorie de bilete SOLD OUT !

Evanescence, una dintre cele mai iubite şi apreciate trupe rock americane va concerta pe 29 iunie la Arenele Române din Bucureşti!

După categoria VIP care s-a epuizat în 10 zile de la punerea în vânzare, biletele de la Categoria B, fără loc din faţă scenei sunt acum Sold Out.

Va reamintim ca puteti gasi in continuare bilete la pret de presale online pe www.iabilet.ro in magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea la categoriile A si C.

Biletele pot fi cumparate in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la urmatoarele preturi:

– PRESALE: 300 Lei categoria A, 170 Lei categoria C pana pe 29 iunie

– In ziua concertului biletele la categoria C vor costa 200 de lei, cele la categoria A urmand mai mult ca sigur sa fie sold out.

Harta Locatiei: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc in tribuna, sectoarele K si E
Categoria B: fara loc, in fata scenei
Categoria C: cu loc pe scaun sau fara loc (in picioare), in spatele Categoriei B, in Arena.

Numărul de bilete din categoriile A si B sunt limitate la 700 de bucăți din fiecare categorie. Locurile la categoria A se ocupa in ordinea sosirii si nu sunt numerotate. Capacitatea sectoarelor K și E (adica sectoarele alocate Categoriei A de bilete) este de 900 de locuri dar s-au pus in vanzare doar 700 de bilete pentru un plus de confort. Posesorilor de bilete la Categoria A le este permis accesul si in categoriile B si C iar posesorilor de bilete din Categoria B le este permis accesul si in Categoria C. Fanii care au bilet in categoria C pot sta doar in categoria C. Categoria C are si locuri pe scaun (toate sectoarele din Arenele Romane mai putin K si E unde este categoria A) dar pot sta si in picioare in spatele categoriei B. Gardul care separa categoriile B de C este la doar 9-10 metri de scenă.

Minorii peste 14 ani au voie la concert neînsoțiți. Cei sub 14 ani trebuie sa vina însotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Concertul are loc in aer liber.

Despre EVANESCENCE

Evanescence se află din nou în formulă magică în care vocea celebrei cântăreţe Amy Lee înnobilează piesele care au consacrat trupa şi care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor dinîntreagă lume. Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzică Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări şi premii internaţionale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesă „Bring Me To Life”, la categoriile „Best New Artist” şi „Best Hard Rock Performance”.

Albumul „Fallen” a rămas şi în ziua de azi în topul preferinţelor celor ce iubesc muzică rock, acesta fiind certificat cu Platină în întreagă lume. „Fallen” este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reuşit rămână în top Billboad 200 pentru o perioada mai mare de un an. „The Open Door” (2006) a marcat un nou succes în palmaresul celebrului grup, cu piese precum „Lithium” sau „Sweet Sacrifice”, iar „Evanescence” (2011) a ajuns pe primele locuri imediat după lansare şi a fost premiat cu Aur în Australia, Canada şi Marea Britanie.

Muzică formaţiei Evanescence poartă o paleta întreagă de influenţe şi a fost încadrată de către critici în diverse categorii, de la rock, nu metal şi gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valenţe sofisticate şi o atenţie deosebită pentru detalii, Evanescence au reuşit ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului.

www.evanescence.com

www.facebook.com/Evanescence/

www.youtube.com/user/EvanescenceVEVO

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!