Noutăţi

Evanescence va cânta la Bucureşti

Pe 29 iunie de la ora 20:00, EVANESCENCE vor cânta la Bucureşti la Arenele Romane.

Biletele cu preţuri speciale earlybird până pe 1 februarie sunt în vânzare online aici:www.iabilet.ro/bilete-concert-evanescence-27335/ şi în format fizic în reţeaua de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea

Evanescence, una dintre cele mai iubite şi apreciate trupe rock americane, se află din nou într-o formulă magică în care vocea celebrei cântăreţe Amy Lee înnobilează piesele care au consacrat trupa şi care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor din întreaga lume. Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzica Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări şi premii internaţionale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesa „Bring Me To Life”, la categoriile „Best New Artist” şi „Best Hard Rock Performance”.

Albumul „Fallen” a rămas şi în ziua de azi în topul preferinţelor celor ce iubesc muzica rock, acesta fiind certificat cu Platină în întreaga lume. „Fallen” este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reuşit rămână în top Billboad 200 pentru o perioadă mai mare de un an. „The Open Door” (2006) a marcat un nou succes în palmaresul celebrului grup, cu piese precum „Lithium” sau „Sweet Sacrifice”, iar „Evanescence” (2011) a ajuns pe primele locuri imediat după lansare şi a fost premiat cu Aur în Australia, Canada şi Marea Britanie.

Muzica formaţiei Evanescence poartă o paletă întreagă de influenţe şi a fost încadrată de către critici în diverse categorii, de la rock, nu metal şi gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valenţe sofisticate şi o atenţie deosebită pentru detalii, Evanescence au reuşit ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului.

Festivalul METALHEAD Meeting care iniţial era programat pe 29 şi 30 iunie s-a reprogramat cu o săptămână mai devreme, pe 24 şi 25 iunie tot la Arenele Romane.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea (în Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casă de bilelete Metrorex), Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului la intrare dar şi pe aplicaţiile de IOS şi Android iaBilet.

Biletele au următoarele preţuri:
– EARLYBIRD: 250 Lei categoria A, 170 Lei categoria B, 140 Lei categoria C până pe 1 februarie
– PRESALE: 300 Lei categoria A, 200 Lei categoria B, 170 Lei categoria C până pe 29 iunie
în ziua concertului biletele la categoria C vor costă 200 de lei, cele la categoriile A şi B urmând mai mult sigur fie sold out

Se găsesc la vânzare şi pachete speciale VIP Meet & Greet care conţin: Bilet categoria B în faţa scenei, Meet & Greet, Poză cu trupa, o cutie inscripţionată, un afiş cu autograf, un badge VIP laminat. Acestea sunt vândute direct de managementul artistului prin iabilet.ro şi costă 850 de lei. Numărul lor este limitat la 40 de bucăţi.

Harta Locaţiei: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc în tribună sectoarele K şi E
Ccategoria B: fără loc în faţă scenei,
Categoria C cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arena.

Numărul de bilete din categoriile A şi B sunt limitate la 700 de bucăţi din fiecare categorie. Locurile la categoria A se ocupă în ordinea sosirii şi nu sunt numerotate. Capacitatea sectoarelor K şi E (adică sectoarele alocate Categoriei A de bilete) este de 900 de locuri dar s-au pus în vânzare doar 700 de bilete pentru un plus de confort. Posesorilor de bilete la Categoria A le este permis accesul şi în categoriile B şi C iar posesorilor de bilete din Categoria B le este permis accesul şi în Categoria C. Fanii care au bilet în categoria C pot stă doar în categoria C. Categoria C are şi locuri pe scaun (toate sectoarele din Arenele Romane mai puţin K şi E unde este categoria A) dar pot stă şi în picioare în spatele categoriei B. Gardul care separă categoriile B de C este la doar 9-10 metri de scenă.

Minorii peste 14 ani au voie la concert neînsoţiţi. Cei sub 14 ani trebuie vină însoţiţi de un adult posesor de bilet valabil.

Concertul are loc în aer liber

Online pe www.iabilet.ro, puteţi plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară. De asemenea, puteţi cumpăra bilete din cele 1800 de puncte fizice din reţeaua iabilet.ro/retea

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concert powered by ROCK FM

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!