Noutăţi

Eufobia, Berserkers şi Saddayah cântă pe 8 aprilie în Quantic Pub2

Eufobia revine la Bucureşti pentru un show în Quantic Pub2 pe 8 aprilie alături de Berserkers şi Saddayah. Concertul face parte din cadrul unui turneu cu 3 opriri în ţară, înainte de participarea trupei la Metalhead Meeting. Preţul unui bilet este de 15 lei.

eufobia

Eufobia este una dintre cele mai longevive şi valoroase trupe din aria de metal extrem a Bulgariei. Numele trupei a fost ales din greaca veche şi se traduce cafrică de bine”. Trupa nu şi-a schimbat niciodată componenţa de la înfiinţare. Eufobia a căpătat o experienţă masivă când vine vorba de show-uri live, cântând în multiple turnee prin Europa. De-a lungul anilor, trupa a cântat alături de DARK TRANQUILLITY, ARCH ENEMY, VADER, IMMOLATION, ONSLAUGHT, GORGOROTH, MALEVOLENT CREATION, SINISTER, KEEP OF KALESSIN, E-FORCE, AGATHOCLES, BROKEN HOPE, NEGURA BUNGET, SUICIDAL ANGELS pe lângă o mulţime de trupe excelente din underground.

Site oficial: http://www.eufobia.com/

Una dintre cele mai active trupe ale noului val de thrash metal din România, Berserkers au câştigat teren foarte rapid în aceşti ani. Trupa şi-a lansat acum un an de zile primul album, intitulat “World War IIIşi sunt pregătiţi pentru o nouă întâlnire cu fanii pe 8 aprilie.

Saddayah reprezintă o nouă apariţie pe aria extremă a undergroundului. Activi pe scenă de la finalul lui 2014, trupeţii au ales îmbine death metalul cu influenţe de black metal. Saddayah va lansa în curând primul album: “Apopheny of Life”.
Concertul este organizat de Cavalleria Events.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!