Noutăţi

Ethernus și Kroppen la Buzău

LIVE METAL cu Ethernus și Kroppen, la Buzău, Underground pub, urmat de rockotecă cu Tase și Alina!

Ethernus va concerta pentru prima dată în Pub Underground din Buzău, pe 27 Octombrie, din cadrul turneului de lansarea a materialui discografic: “Monastery Gates”.

Înființată în 2007, formația Ethernus din Baia Mare a abordat numeroase stiluri metal de la Power, Progressive Death, Pagan, Folk și Black. În 2011 au concertat în cadrul Festivalului Artmania alături de: Helloween, Tarja Turunen, Sonata Artica, Lacuna Coil, Lacrimas Profundere).
Într-o formulă nouă, Ethernus este compusă din: Andrei Sălăgean (Vocals), Laci Ernst (Drums), Ștefan Paal (Lead Guitarist), Dan Câmpean (Bass), Alexandra Gaeta (Lead / Growl / Harsh Vocals).

“Monastery Gates”, cel de-al doilea album, se axează îndeosebi pe acțiunile medievale oculte, armonie clasică, voci slavone, tente satanice, întunericul absolut, cu un sound cald, dar în același timp agresiv cu influențe de Progressive/Death.”

În deschidere vor cânta formațiile:

KROPPEN (Death/Black – Slatina)
Formația Kroppen a început în vara anului 2013 într-un mic oraș românesc. Datorită plecării unor membrii din formație, au făcut o pauză până în 2015. Cu noi forțe și un line-up reînnoit au lansat primul nostru EP.
Stilul muzical abordat este variat, însă un lucru știu cu certitudine – interpretează Metal-ul cu o multitudine de influențe.

Evenimentul va avea loc în Pub Underground, în ziua de Sâmbătă, 27 Octombrie 2018, începând cu orele 20:00.

Programul evenimentului:
19.30 – Open Doors
20.30 – 21.30: Kroppen
22:00 – 00.00: Ethernus
00:00 – Rockotecă Tase și Alina

Pub Underground (Str. Cuza Vodă nr. 59, Buzău).
Sâmbătă 27 Octombrie, ora 19:30 (ora de la care se permite accesul publicului).
Prețul biletului: 10 lei (la intrare, în seara concertului)
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afară clubului. Stand de CDuri și tricouri la acest concert.
Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului și pentru plata cheltuielilor de deplasare ale formațiilor.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top