Noutăţi

Eternal Fire lansează teaser-ul primului videoclip de pe albumul Architect of Decay

Trupa Eternal Fire (Melodic Black Metal) din București, pregătește lansarea primului videoclip de pe albumul Architect of Decay

Chant of Resurrection”, prima piesă a albumului, marchează începutul calatoriei spre cunoastere a protagonistului, eliberarea din închisoarea incendiată echivaland cu libertatea spirituală și descătușarea din normele și convențiile psihologice și sociale. 

Focul – element principal al întregului album – are rol purificator, iar farul din care personajul își rememoreaza viața și pe care la final îl incendiază simbolizează speranța și siguranța, sacrificate în căutarea libertății. 

Videoclipul a fost filmat de Vlad Isac (ex- Kistvaen), iar editarea video a fost realizată de Florin Matei (chitară, Eternal Fire). 

Albumul Architect of Decay va fi lansat în Club Quantic, la data de 9 decembrie 2023. Biletele se pot achiziționa accesând link-ul de aici, iar mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe pagina de facebook a evenimentului aici.

Teaser-ul pentru Chant of Resurrection poate fi vizionat pe Facebook sau Instagram.

Până acum, Eternal Fire au mai lansat doua piese de pe albumul Architect of Decay: Shores of Oneiros și Beyond the Veil of Flesh.

Eternal Fire lineup:
• Vocals: Valentin Buzduga
• Electric Guitar/Acoustic Guitar: Florin Matei
• Electric Guitar: Horia Dima
• Bass Guitar: Mihai „Gopo” Cristea
• Keyboards: Andreea Turzai
• Drums: Emanuel Ravasel

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și informații despre viitorul album, activitatea formației poate fi urmărită pe rețelele de socializare, folosind link-urile de mai jos
Facebook: https://www.facebook.com/eternalfireblackmetal
Instagram: https://instagram.com/eternal.fire.romania/
Bandcamp: https://eternalfiremetal.bandcamp.com
Spotify: https://spoti.fi/3NHLfQg

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...