Noutăţi

Eternal Fire au lansat primul videoclip de pe albumul Architect of Decay

Trupa Eternal Fire (Melodic Black Metal) din București, a lansat primul videoclip de pe albumul Architect of Decay și poate fi vizionat pe canalul de YouTube al trupei:

Chant of Resurrection” este o poveste despre reînviere și eliberare, văzută ca o descătușare din rigorile sociale. În încercarea de a atinge cunoașterea absolută, personajul principal incendiază și distruge închisoarea personală (reprezentată de far) – renegând astfel speranța și siguranța.

Videoclipul a fost filmat de Vlad Isac (ex- Kistvaen), iar editarea video a fost realizată de Florin Matei (chitară, Eternal Fire). 

Albumul Architect of Decay va fi lansat în Club Quantic, la data de 9 decembrie 2023, alături de dordeduh (Timișoara) și Angelcrypt (Malta). Biletele se pot achiziționa accesând link-ul de mai jos, iar mai multe informații despre eveniment puteți găsi aici.

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-dordeduh-eternal-fire-lansare-de-album-quantic-87865/

Până acum, Eternal Fire au mai lansat doua lyric videos pentru piesele de pe albumul Architect of Decay: Shores of Oneiros și Beyond the Veil of Flesh.

Eternal Fire înseamnă:

• Voce: Valentin Buzduga

• Chitară electrică/acustică: Florin Matei

• Chitară electrică: Horia Dima

• Chitară bas: Mihai “Gopo” Cristea

• Claviatură: Andreea Turzai

• Tobe: Emanuel Ravasel

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și informații despre viitorul album, activitatea formației poate fi urmărită pe rețelele de socializare, folosind link-urile de mai jos
Facebook: https://www.facebook.com/eternalfireblackmetal
Instagram: https://instagram.com/eternal.fire.romania/
Bandcamp: https://eternalfiremetal.bandcamp.com
Spotify: https://spoti.fi/3NHLfQg

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...