Jazzy-blues

ERIK TRUFFAZ QUARTET | GUEST: SOPHIE HUNGER

JAZZ.RO anunță participarea cântăreței elvețiene Sophie Hunger în cadrul concertului de Erik Truffaz Quartet de pe 16 mai, București. Artista în vârstă de 33 de ani, stabilită în Berlin cu peste 250.000 de albume vândute în toată lumea, vine să completeze Quartetul lui Truffaz printr-o prezență scenică aparte, plină de candoare și vitalitate în același timp.

Sophie Hunger Erik Truffaz Quartet

Erik Truffaz Quartet revine în București, de data aceasta alături de cvartetul său, la scurt timp după lansarea ultimului său album Doni Doni la celebra casă de discuri Parlophone. Doni Doni, care în limba din Mali înseamnă „încetul cu încetul” reflectă modul în care acest album a fost construit, după 3 ani de pauză, prin colaborararea cu două voci multi-premiate și deja cunoscute pe scena internațională, Rokia Traore și Oxmo Puccino. Venerata Traore și gigantul cântăreț francez de hip hop Oxmo sunt doi artiști diametral opuși care prin muzica Cvatertului Erik Truffaz se îmbină impecabil. Albumul Doni Doni se mai bucură și de influențele sud africane din colaborarea cu compania de dans contemporan, Vuyani.
 Alături de Erik Truffaz, cvartetul este întregit de Benoit Corboz la clape, Marcello Giuliani la bass și ultimul sosit, Arthur Hnatek la tobe. Erik Truffaz, însoțit de cvartetul său alături de care a vândut peste 700.000 de discuri, concertează la București pe 16 mai la Teatrul Național din București, Sala Studio, ora 20:00. Acest concert este organizat de asociația JAZZ.RO și beneficiază de sprijinul Ambasadei Elveției și Swiss Fund.
Biletele sunt disponibile online pe www.eventim.ro și în rețelele magazinelor Germanos, magazinele Carrefour, Orange, Vodafone, și în librăriile Humanitas și Cărturești și benzinăriile OMV.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...