Noutăţi

ENTOMBED A.D. la Posada Rock

Entombed A.D., regii suedezi ai death’n’roll-ului, vor susține un recital pe scena Festivalului Posada Rock, în data de 31 august.

Istoria trupei a început în urmă cu mai bine de trei decenii, ENTOMBED fiind pionieri ai death-metal-ului scandinav. Albumul de debut, ”Left Hand Path” (1990), este considerat un clasic al genului, dar ”Wolverine Blues” (1993) este cel în care stilul trupei se îmbogățește cu influențe melodice de hard’n’heavy, rezultând melanjul inconfundabil cunoscut azi ca death’n’roll. După nouă albume de studio și multe schimbări de componență, în 2014 trupa își schimbă numele în ENTOMBED A.D. și, în frunte cu vocalistul L-G Petrov, duce mai departe moștenirea și stilul energic care se pretează perfect show-urilor live.

Având la activ încă două albume de studio sub noua titulatură, ENTOMBED A.D. va lansa pe 30 august un al treilea, ”Bowels of the Earth”, care este așteptat cu mare interes de comunitatea rock internațională. La doar o zi după lansarea noului album, pe 31 august ENTOMBED A.D. vor urca pe scena Festivalului Posada Rock pentru un recital în care vor oferi publicului noile compoziții, dar și piesele clasice care le-au adus numele de ”regii death’n’roll-ului”.

ENTOMBED A.D. se alătură line-up-ului internațional al ediției din acest an, format deja din Tiamat, Moonspell, Soen, Diamond Head, Wheel și The Price. Lor li se vor adăuga cei 10 newcomeri care vor participa la cel mai important festival concurs din țară.

Abonamentele costă 130 de lei / buc. și pot fi achiziționate online direct de pe pagina festivalului www.posadarock.com, din rețeaua www.iabilet.ro sau de pe pagina de facebook a eventului.

Festivalul Posada Rock este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...