Noutăţi

Emo Kids’ Reunion – Spring Tour, în Fabrica

După două ediții Emo Kids’ Reunion sold-out în Club Fabrica, ne bucurăm să anunțăm și cel de-al treilea party din București, așa că vă așteptăm și pe 19 aprilie să ne distram din nou împreună.

Hai să trăim o seară plină de vibes emo, cu hit-uri clasice de la My Chemical Romance, Fall Out Boy, Simple Plan, Taking Back Sunday, Paramore, Simple Plan, Good Charlotte, Linkin Park sau Dashboard Confessional, aranjate în playlist de Sad Panda.

Petrecerea asta e modul nostru de a celebra muzica adolescenței (și nu numai) și să ne strângem toți să ne bucurăm împreună de un playlist atent selecționat. Și hai să recunoaștem, de regulă ascultăm piesele astea doar acasă, în mașină sau în căști, dar acum o să le dăm drumul din nou la maxim în boxe!

Aranjează-ți bretonul, tapează-ți părului, nu uita nici de eyeliner, și hai pe 19 aprilie în Club Fabrica începând cu ora 21:00 și până când ne mai țin genunchii și spatele să dansam.

And in the night, we’ll wish this never ends.

Eveniment susținut de backstage.fm, Concerteatză, SubRadar, CriticEyez, ConcertInPoze și Lava Rock.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Muzica și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. Prețul biletelor nu include și comisionul de procesare a vendorului iabilet.ro

Banii pentru biletele achizitionate se pot restitui doar în cazul în care evenimentul se anulează sau se amână.
Accesul la eveniment este permis doar persoanelor peste 18 ani. Persoanele peste 16 ani trebuie însoțite de o persoană majoră.
Fără rasism, sexism, homofobie sau alte forme de ură în locație. De asemenea, vă rugăm să respectați locul, vecinii și oamenii din jur.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

1 Comentariu

  1. Imi place foarte mult ideea acestei petreceri Emo Kids’ Reunion si abia astept sa revin in Club Fabrica pe 19 aprilie pentru a treia oara! Muzica emo face parte din adolescenta noastra si sunt incantata ca avem ocazia sa o ascultam din nou la maxim in boxe, alaturi de oameni cu aceleasi pasiuni. Asadar, hai sa pregatim eyelinerul, bretonul si sa ne distra cu hit-urile clasice de la trupele noastre preferate. Nu pot sa cred ca mai sunt doar cateva saptamani pana la revederea noastra emo! Ne vedem acolo!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...