Noutăţi

Eluveitie trec prin schimbări de componență

Trupa elvețiană de folk metal Eluveitie a postat astăzi pe pagina oficială de Facebook un comunicat prin care anunță că vor urma schimbări de line-up în cadrul trupei. Astfel, a fost anunțată oficial plecarea tobarului Merlin Sutter; din motive personale, prietenii săi Anna Murphy (voce) și chitaristul Ivo Henzi au decis să părăsească alături de el formația. Motivele invocate sunt diferențe personale și muzicale, despărțirea fiind una mai degrabă amiabilă și de comun acord, având în vedere faptul că activitatea trupei era deseori împiedicată de aceste probleme. Ultimele concerte cu cei trei vor avea loc în această lună, ultima apariție a acestora pe scenă alături de colegii lor din Eluveitie urmând a avea loc pe 5 iunie, la festivalul Fortarock din Olanda.

Eluveitie promite să revină cu un nou line-up cât de curând, anunțând totodată că nu-și va anula niciun concert, ci vor urca pe scenă cu o componență provizorie.

Comunicatul oficial, aici.
eluveitie

 

Habar n-am ce să zic aici, la rubrica asta. Am o reputație de hater și scârbă, dar eu sunt de fapt un mieluț fericit și blând...

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...