Noutăţi

Elder lansează un nou material pentru turneul din vară

Elder au prezentat artwork-ul noului lor EP, intitulat „The Gold & Silver Sessions”. Materialul va fi disponibil pe vinil în cadrul turneului pe care trupa îl susține în Europa în această vară. Vă reamintim cu această ocazia că trupa va concerta în Quantic Club pe 4 iunie alături de Cardinal, un eveniment prezentat de SoundArt.

Biletele pot fi achiziționate prin platforma iabilet de la următorul link la prețul de 65 de lei până în ziua evenimentului.

Artwork-ul EP-ului „The Gold & Silver Sessions” este semnat de Max Loeffler. Trupa a confirmat că va începe înregistrările pentru un nou album în această toamnă.

Elder – doom/stoner – Boston, USA

Trio-ul format din Nick, Jack și Matt reprezintă definiția evoluției constante, fapt demonstrat prin modul în care reușesc să compună material după material plecând de la o bază de riffuri grele, uneori influențate de Sleep, asupra cărora adaugă o atingere personală prin pasaje psihedelice. Sound-ul celor de la Elder rămâne și în 2019 dinamic și inspirit, iar metodologia trupei rămâne neschimbată – “all heavy, no filler!”.

Cel mai recent material al trupei este albumul “Reflections of a Floating World”, lansat în 2017.

Trupa a confirmat că va introduce piese de pe viitorul album în setlist-ul concertelor din acest turneu.

Cardinal – garage rock/psychedelic – Constanța, RO

CARDINAL este un proiect de garage rock/psychedelic de pe litoral, născut dintr-o afinitate pentru tot ce înseamnă fuzz, low-end, riffuri hipnotice și împachetat într-o atitudine punk și do-it-yourself care le-a purtat muzica departe. Noisehead, EP-ul de debut, a fost lansat în octombrie 2016, când cei patru băieți din trupă nu aveau atunci 18 ani. Disappearer, primul lor album, lansat în iulie 2017, le-a făcut muzica auzită prin toată țara și chiar și peste graniță. În 2018, trupa a lansat un nou single, intitulat “Minolta”.

Mai multe informații despre concertul Elder:

https://www.facebook.com/events/241590010081959/

 

 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...