Noutăţi

Ediţie aniversară: Top T a ajuns la numărul 30

După întreruperi cauzate de probleme financiare, celebrul festival rock de la Buzău revine pe 15 şi 16 septembrie.

Ediţia din acest an se va desfăşura la After City, într-un spaţiu nou, modern, semideschis, cu vizibilitate perfectă pentru public din orice unghi, cu sunet şi lumini profesionale, într-un ambient armonios, care oferă o atmosferă dinamică de festival, siguranţa publicului şi artiştilor. Ca noutate şi provocare în acelaşi timp, în fiecare seară  va fi organizată rockoteca, cu o oră înainte de începerea recitalurilor, în pauzele dintre recitaluri şi la final.

De-a lungul anilor, festivalul a găzduit pe scenă cele mai importante trupe româneşti de gen şi a constituit o rampă de lansare pentru multe nume devenite importante ale muzicii rock din România. În acelaşi timp, la festival au participat formaţii din Bulgaria, Ungaria, Austria, Grecia, Polonia, Franţa, SUA, Suedia.

Iată programul festivalului Top T 2017

15 septembrie– Am Fost La Munte şi Mi-a Plăcut, E-an-na, White Walls, Taine, Trans Expres, Dirty Shirt

16 septembrie- Blacksheep, Hteththemeth, Survolaj, Trooper, Celelalte Cuvinte.

Biletele la festival sunt: 60 de lei/ zi, 100 de lei- abonament 2 zile şi 200 de lei VIP (număr limitat de 50 de locuri), disponibile online exclusiv la www.ambilet.ro şi fizic la Libraria Faust (Piaţa Dacia Buzău).

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...