Noutăţi

E-an-na lansează un nou single, varianta acustică a piesei Epitaf

E-an-na lansează o versiune acustică a piesei Epitaf și se alătură comunității Patreon: „Am decis să încercăm să înregistrăm şi o variantă acustică a piesei „Epitaf”. Considerăm că piesa aceasta are mai multe faţete care au lucruri de spus, aşa că am decis să o lansăm pentru a înlesni aşteptarea după albumul nostru cel nou. Albumul este în lucru, şi vom reveni curând cu informaţii despre acesta.

Vă invităm pe această cale să ne ajutaţi alăturându-vă comunităţii noastre de pe Patreon. Ne-am gândit îndelung la o metodă de crowdfunding care să se muleze pe conceptul nostru, şi credem că soluţia cea mai bună este aceasta. Nu vrem să vă oferim o singură dată ceva & apoi să uităm de voi. Toţi banii strânşi se vor investi în muzica noastră (albumul va avea 13 piese) & vor grăbi finalizarea procesului. Bineînţeles, există o multitudine de lucruşoare din E-an-na pe care le vom oferi la schimb celor care se încumetă. Toate acestea se găsesc pe pagina noastră de Patreon, aici:

https://www.patreon.com/eanna

Un alt mod prin care ne puteţi ajuta este prin virarea impozitului de 2% pe venit către asociaţia noastră, lucru pentru care vă rugăm să ne contactaţi: eanna.band@gmail.com.”

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
error: Content is protected !!