Noutăţi

E-an-na lansează un nou single, varianta acustică a piesei Epitaf

E-an-na lansează o versiune acustică a piesei Epitaf și se alătură comunității Patreon: „Am decis să încercăm să înregistrăm şi o variantă acustică a piesei „Epitaf”. Considerăm că piesa aceasta are mai multe faţete care au lucruri de spus, aşa că am decis să o lansăm pentru a înlesni aşteptarea după albumul nostru cel nou. Albumul este în lucru, şi vom reveni curând cu informaţii despre acesta.

Vă invităm pe această cale să ne ajutaţi alăturându-vă comunităţii noastre de pe Patreon. Ne-am gândit îndelung la o metodă de crowdfunding care să se muleze pe conceptul nostru, şi credem că soluţia cea mai bună este aceasta. Nu vrem să vă oferim o singură dată ceva & apoi să uităm de voi. Toţi banii strânşi se vor investi în muzica noastră (albumul va avea 13 piese) & vor grăbi finalizarea procesului. Bineînţeles, există o multitudine de lucruşoare din E-an-na pe care le vom oferi la schimb celor care se încumetă. Toate acestea se găsesc pe pagina noastră de Patreon, aici:

https://www.patreon.com/eanna

Un alt mod prin care ne puteţi ajuta este prin virarea impozitului de 2% pe venit către asociaţia noastră, lucru pentru care vă rugăm să ne contactaţi: eanna.band@gmail.com.”

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...