Noutăţi

E-an-na cântă pentru prima dată în grădina J’ai Bistrot

E-an-na cântă pentru prima dată în grădina J’ai Bistrot din București, pe 31 august.

Bilete aici: https://www.iabilet.ro/site/event/88208/

Joi, pe 31 august, trupa E-an-na va susține primul Silent Concert! Cu un show special, formația te așteaptă în ultima zi de vară la J’ai Bistrot!

După concert, petrecerea continuă cu DJ Cio Ban, Ligia Keșișian și Gilda Comârzan. Biletele la concert includ accesul și la afterparty.
Exprimându-se natural prin piese de folk, modern metal și interpretări unice ale unor piese tradiționale românești mai puțin cunoscute, E-AN-NA au reușit să adune o bază numeroasă de fani din toate colțurile Europei.

Din 2020, trupa se decide să spargă bariere muzicale lansând piese din diferite zone experimentale. Acest lucru se concretizează prin două EP-uri fundamental diferite, lansate in 2021. Fascinathanatango, un EP avant-gardist de tango-uri si MLR, un EP care dorește să transmită că dragostea pentru muzică și artă nu trebuie cenzurată.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...