Noutăţi

După 10 ani, Camioane în Mulțime revine în trafic cu piese noi!

Trupa Camioane în mulţime a revenit pe firmament după zece ani de stat în garaj! Joi seară, Camioanele vor parca chiar în Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50) pentru un concert cu piese noi, dar şi cu piese vechi, omologate R.A.R. Vorba aceea: mulţime să fie, că de Camioane nu vom duce lipsă… În deschidere vor concerta cei de la Unflicted.

Afis concert CnM-page-001(1)

Camioane în mulţime, piesă veche: Toxic (2008) | piesă nouă: Fraiera ta (2016)

 

UnflictedAwake (2016), piesă nouă

 

 

 

Camioane în mulţime – cartea tehnică

 

Camioane în mulţime a luat fiinţă în anul 2000, la ideea lui Carmen şi Fisă. Prima piesă se numeşte Varianta 3 şi a fost difuzată prima dată de Andrei Gheorghe la ProFm, după ce numele formaţiei i-a atras acestuia atenţia. A difuzat imediat piesa la radio şi a invitat trupa să cânte la un concert important pe care îl pregătea postul de radio. În anul 2002 apare primul album al formaţiei, Plastic.

 

După zece ani de pauză, trupa revine în forţă în industria muzicală românească. Piese noi, un sound special şi o nouă componenţă: Carmen Electrica – voce, Fisă – chitară şi clape, Robert – chitară bass şi Alex – tobe.

 

Iată ştirea de la Observatorul Antenei 1 de anul trecut

 

 

 

În deschidere: Unflicted

 

Este un proiect bucureştean, la început de drum, care a prins viaţă în septembrie 2015. Până în martie, trupa a stat la “dospit”. În acest interval au pregătit un setlist cu care pot susţine apariţii live. Din acesta au extras trei melodii care au dus la înregistrarea unui EP, Exposed. Pentru una dintre aceste melodii, Awake, au filmat şi un videoclip.

 

 

——————-

 

 

Data şi ora: joi, 7 aprilie , ora 21

Locul: Club Fabrica (str. 11 iunie, nr 50)

Concert: Camioane în mulţime

În deschidere: Unflicted

Preţ bilet: 20 de lei

 

After party: Tărăboi de joi în B52 (intrarea liberă). Cu AMON

Facebook Event: Camioane în mulţime | Unflicted @Fabrica

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!