Noutăţi

Duminică 26 iunie 2016, seară thrash metal în Club Fabrica

NERVOSA (Brazilia)

www.nervosaofficial.com
www.youtube.com/nervosathrash
www.facebook.com/femalethrash

În 2010 trei thrasherițe din São Paulo puneau bazele formației Nervosa. În iunie 2016 trupa va susține un turneu european uriaș, Bucureștiul fiind și el pe hartă, în premieră pentru gașca braziliană!

Urmașe ale trupelor Destruction și Sodom, dar cu o abordare minimalistă, care trimite mai degrabă la Toxic Holocaust decât la continuatorii standard ai thrashului teuton, Nervosa lansează în iunie „Agony”, cel de-al doilea album al trupei sub egida prestigioasei case de discuri Napalm Records.

––––––––-
WAR-HEAD (Croația)

www.war-head.net
www.facebook.com/pages/War-Head/204972196183972
www.reverbnation.com/warheaddeathrash

War-Head își definesc stilul muzical „Deathrash for Armageddon Millenium” (o combinație de old school thrash și death metal). Obișnuiți cu turneele, croații au deschis de-a lungul anilor pentru mulți titani ai genului: Tankard, Grave Desecrator, Nifelheim, Violator și Nervochaos, iar în 26 iunie revin la București, de această data în deschiderea turneului Nervosa.

––––––––-
OTHER EYES WISE (Anglia)

www.othereyeswise.com
www.facebook.com/othereyeswise

La rândul lor, londonezii vor reveni la București, dar pentru prima dată într-un concert de club. Other Eyes Wise este pata de diversitate a concertului. Discreți în prezentări, se recomandă totuși a fi pe placul celor care ascultă Meshuggah, Kyuss, Machine Head sau Mastodon.

––––––––-
PYROBLAST (București)
www.facebook.com/pyroblastthrash

Pyroblast s-a format în 2014, dar și-a început efectiv activitatea la începutul anului 2016, când a susținut primele concerte în diferite cluburi bucureștene. Influențele principale ale trupei sunt: Havok, Megadeth, Slayer, Testament și Anthrax. Pe 26 iunie Pyroblast susține primul examen scenic serios, fiind aleasă singură formație românească în deschiderea acestui regal thrash metal.
mum 58 - Copy

––––––––-
CLUB FABRICA (Str. 11 Iunie nr. 50, sector 4, București).
www.fabrica-club.ro

Duminică 26 iunie 2016, oră 19.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Prețul biletului: 25 lei (la intrare, în seara concertului, dar se acceptă și rezervări, cu plata în avans-relații la 0722.814.991).

Mijloace de transport: tramvaiele 7, 23, 27, 47-stația Gramont.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri și tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului și pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupelor participante.

Pagina evenimentului pe Facebook:
https://web.facebook.com/events/498006067063540/

Eveniment Metal Under Moonlight (ediția a 58-a), recomandat de Romanian Thrash Metal Club.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...