Noutăţi

Drive Your Life lansează album cu Psychosounds Music

Psychosounds Music a apărut de ceva timp în peisajul rock underground ca organizatoare de concerte, cel mai cunoscut eveniment fiind Psychosounds Fest.
Pe lângă concerte, se doreşte ca Psychosounds Music devină şi un label pentru underground-ul metalic. Dacă în anii trecuţi au apărut diverse compilaţii aferente evenimentelor proprii sau maxi-single-uri, anul 2018 se doreşte a veni cu primul LP.

Formaţia bulgară Drive Your Life a fost aleasă îşi lanseze cel de-al doilea material alături de Psychosounds Music. Astfel, pe 20 aprilie 2018, albumul „The Wizard of Death” va fi lansat în format cd digi-pack şi digital, lansarea culminând cu un concert în clubul Fabrica din Bucureşti.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/137659303525997

Drive Your Life este originară din Varna (BG) şi abordează sonorităţi death’n’roll. Primul material al trupei, „Sound Attack” s-a bucurat de recenzii bune atât în ţara natală cât şi în străinătate. Trupa a devenit cunoscută şi România, această susţinând concerte în cluburi şi la festivaluri, anul 2017 culminând cu semnarea primului contract cu un label, Psychosounds Music.
Anul 2018 este unul foarte important pentru formaţie, pe lângă lansarea noului album, Drive Your Life plănuind un turneu în primăvară şi apariţii la festivalurile importante din Balcani.
Dar până atunci, trupa poate fi urmărită pe 12 ianuarie în clubul Fabrica în cadrul evenimentului „Winter Night în Fabrica part. III„.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/424261471304420

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!