Noutăţi

„Drive Your Life” – a doua trupă confirmată în cadrul Psychosounds Fest 2018

Odată cu anunțarea următoarelor trupe vor fi puse în vânzare și biletele, acestea fiind atât pe zile cât și sub formă de abonament.
În cadrul Psychosounds Fest se dorește fie prezentate formații cât mai variate, atât cunoscute, cât și premiere, detaliile urmând fie făcute cunoscute fanilor treptat.
Cea de-a doua formație ce va fi prezentă pe scena festivalului este DRIVE YOUR LIFE (Bulgaria). Sound-ul formației se regăsește în death’n’roll/hardcore și este deja cunoscut publicului român după concertul de excepție susținut în cadrul Capidava Rockfest 2017. Pe 20 aprilie 2018 se va lansa noul album The Wizard of Death via Psychosounds Music.
Psychosounds Fest va fi prezent și în 2018 cu o nouă ediție: pe 9 și 10 noiembrie 2018 veți avea parte de două seri speciale, gazda fiind clubul Fabrica din Bucuresti. Conceptul dark al festivalului va fi întregit de mai multe surprize, acestea fiind dezvăluite pe parcurs.
Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...