Noutăţi

Dreamrites din Grecia deschid showul legendarului Warrel Dane de la Hard Rock Cafe

warell
Concertul Warrel Dane de marţi, 13 septembrie, se anunţă a fi unul memorabil! Legendarul solist al formaţiilor Nevermore şi Sanctuary va cânta în premieră la Hard Rock Cafe alături de trupa sa, iar în deschiderea mult aşteptatului său show, scena va fi invadată de sunetul clasic al heavy metalului anilor ’80 practicat cu măiestrie de formaţia Dreamrites din Grecia.

În cadrul showului, albumul Nevermore – “Dead Heart, In a Dead World” va fi cântat integral alături de multe alte hituri de la Nevermore şi Sanctuary în cadrul unui show care nu trebuie scăpat.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzică, Agenţiile Perfect Tour, Club The Vintage, Club Quantic, Cafe DEKO, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX – partener Telekom, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi la Hard Rock Cafe Bucureşti.

Online puteţi plăti cu cardul, PayPal, pe factură de abonament Vodafone şi Orange, prin ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţara sau prin OP.

Biletele au următoarele preţuri:

– 70 de lei cu loc la masă

– 90 de lei, cu loc la masă, în faţa scenei (doar 80 de bilete)

Sunt disponibile şi bilete fără loc la preţul de 70 de lei.

Biletele îşi păstrează preţurile şi în ziua concertului, la intrare.

Vino la Hard Rock Cafe fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îţi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrăuşoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...