Noutăţi

dordeduh și Eternal Fire live în Quantic 

Final Step Productions prezintă dordeduh și Eternal Fire live în Quantic Club, Bucuresti, pe 09.12.2023!

În cadrul acestui eveniment, formația bucureșteană Eternal Fire își va lansa primul album de studio intitulat “Architect Of Decay”, iar invitați speciali și headlineri vor fi timișorenii de la dordeduh.

Biletele sunt disponibile prin intermediul platformei iabilet.ro și au următoarele prețuri:
– 70 Lei – presale până pe 08.12.2023
– 90 Lei – la acces și online pe 09.12.2023.

Eternal Fire (Melodic Black Metal) a luat ființă în anul 2013, în București, iar un prim material discografic, EP-ul “Beyond Frozen Streams” a văzut lumina zilei în anul 2015.

De la înființare și până acum, trupa a susținut peste 30 de concerte, împărțind scena cu nume ca Dark Funeral, Negură Bunget, Carach Angren, Machiavellian God, Bucovina sau Christ Agony.
Dupa o pauză concertistică de patru ani, dedicată compunerii și înregistrării noului material discografic, Eternal Fire a revenit pe scenă în mai 2023, în cadrul festivalului Metalhead Meeting.

Albumul “Architect Of Decay” reprezintă un salt major față de EP-ul “Beyond Frozen Streams”, atât prin conceptele abordate, cât și prin dezvoltarea și promovarea unei noi și originale identități muzicale. Albumul conține 9 piese conceptuale, care spun o poveste despre viață, moarte și reînviere, văzute ca etape ale drumului spre cunoaștere și iluminare, alăturând riff-uri complexe și rapide cu elemente melodice și atmosferice, punctate de pasaje vocale agresive.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...