Noutăţi

Doomnezeu slobozește o nouă cântare – Stavriloborg

O poveste de groază scrisă în sângele păcătoșilor 

În anul 1898, șapte călugări de la mănăstirea de lângă Stăvrileni au dispărut fără urmă, după ce oamenii din sat i-au văzut ducând fiare, țevi și tone de cărbune sus spre schit. Singurul lucru pe care îl mai știu sătenii sunt urletele de groază care s-au auzit până jos în vale odată cu căderea întunericului. În acea noapte în sat, un prunc s-a născut dând lapte de vrăjitoare…

Fulmineos este un monstru sacru al muzicii spirituale românești cunoscut pentru proiectele Argus Megere, Ordinul Negru, Kultika și multe altele. El ne-a arătat întunericul de la capatul tunelului, nouă și multor altora. Părțile sale vocale au fost cheia de boltă a acestei cântări și suntem profund onorați că a colaborat cu noi!

Mulțumim de asemenea Sfântului Trompetru pentru goarnele îndurerate, lui Dalilagama pentru vocile de parte femeiască, lui Irod cel Mic pentru sfârșitul minunat cântat la pian, și lui OQ Roșu pentru clapele de groază!

Fericiți cei ce doresc să asculte live noua cântare, căci Doomnezeu pornește în această primăvară în Turneul Patimilor, care va poposi în următoarele lăcașe:

23 Aprilie – Cluj-Napoca – Flying Circus

24 Aprilie – Iași – Underground

25 Aprilie – Buzău – La Felinare

27 Aprilie – Galați – Versus

28 Aprilie – București – Expirat

Descarcă nouă cântarea și comandă merchandise aici: doomnezeu.bandcamp.com

Ascultă mai multe cântări și abonează-te la canalul de Youtube:

www.youtube.com/nihil_sine_doomnezeu

Urmează cuvântul lui Doomnezeu aici:

facebook.com/doomnezeuband

instagram.com/nihil.sine.doomnezeu

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...