Noutăţi

Doomnezeu, noi concerte prin țară

Iubiți drept credincioși, iată că vremea a sosit pentru primul pelerinaj Doomnezeu din 2024.
Vă așteptăm, cu smerenie și cucernicie, alături de noi, pentru a împărți mâncarea și băutura de la masa noastră și pentru ca doom-ul și stoner rock-ul speranței să ne ierte fiecăruia multele păcate înainte de sfintele Paște.

București

Așa cum deja v-am obișnuit, pentru al treilea an la rând, Doomnezeu se întoarce la Expirat, de mare sărbătoare cu cruce roșie. De această dată vom celebra împreună intrarea Domnului în Ierusalim, în sfânta duminică a Floriilor, cu dezlegare la pește și la vin.

Slujba de seară se va petrece duminică, 28 aprilie, de la ceasurile 9. Porțile capelei se vor deschide de la ceasurile 8, pe înserat.

Cluj

Pelerinii doom se vor întoarce în cetatea Clujului, de marea sărbătoare cu cruce roșie a Sfântului Gheorghe, ucigătorul de balauri.

Slujba de seară se va petrece marți, 23 aprilie, de la ceasurile 9, porțile capelei Flying Circus se vor deschide de la ceasurile 8, pe înserat.

Iași

Pelerinii doom se vor intoarce în capitala arhiepiscoala a Moldovei, la Iasi, de mare sărbătoare cu cruce roșie, în saptamana Floriilor, cu dezlegare la pește și la vin, anticipând intrarea Domnului în Ierusalim.

Slujba de seară se va petrece miercuri, 24 aprilie, de la ceasurile 9, porțile capelei se vor deschide de la ceasurile 7, pe înserat.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...