Noutăţi

Doar câteva zile până la concertul Pain (22 aprilie, Quantic)

Mai sunt doar câteva zile până ce cunoscuta trupă suedeză PAIN va ajunge la București pentru un concert de promovare a ultimului lor album, „Coming Home”, lansat în septembrie 2016.


Concertul va avea loc sâmbătă, 22 aprilie, în club Quantic, alături de care vor urca pe scenă în deschidere alte două trupe, și anume DUST IN MIND (FR) și ARSEA (IT).

Într-un interviu acordat pentru www.maximumrock.ro, Peter Tägtgren, fondatorul trupei Pain și veteranul trupei death metal Hypocrisy, considerat, de altfel, și unul dintre cei mai buni producători din Europa (Dimmu Borgir, Children Of Bodom, Sabaton), a mărturisit că abia așteaptă să se întâlnească cu publicul român:

„Sunt nerăbdător. Nu ştim la ce să ne aşteptăm. Poate vor fi cinci oameni, poate cinci sute. Habar n-am. Sper să fie bine, ştiu că publicul e mereu ca lumea, deci sper să vină multă lume. O să cântăm de pe toate albumele, nu vor fi doar piese de pe cel nou, o să încercăm să avem câte ceva de pe fiecare. […] Salută pe toată lumea din România!

https://www.youtube.com/watch?v=067YF8KHdTM

Despre albumul „Coming Home”, Tägtgren spune că versurile pieselor incluse ne duc „în tot felul de locuri. Sunt multe lucruri personale, ca de obicei, dar şi multe fantezii: ce îmi imaginez eu că se întâmplă când mori şi după aceea, chestii de genul ăsta. Dar muzical cred că e cel mai variat album Pain de până acum. Aş spune că e atât de variat încât nimic nu mai este la fel. În plus, pe unele cântece sunt foarte multe părţi orchestrale, bombastice. Este în acelaşi timp un album întunecat şi un album de petrecere. Depinde ce cântec asculţi.”

Biletele pot fi achiziționate online pe www.ambilet.ro la prețul de 65 lei, iar în ziua evenimentului, la intrare, la prețul de 75 lei.

Event: PAIN / Quantic Club, București, 22.04.2017

Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...