Noutăţi

Dirty Fest în Cluj Napoca

Dirty Fest în Cluj Napoca în perioada 12-13 aprilie în Zazen. După ce în ultimii 5 ani, în ciuda pandemiei COVID, activitatea trupei DIRTY SHIRT a „explodat” atât în țară, cât și în străinătate (Wacken Open Air, Hellfest, Pol’and’Rock, Reload etc.), maramureșenii au pus la cale proiectul DIRTY FEST 2024! 

Pentru fanii vechi ai trupei, numele DIRTY FEST nu este nou deoarece în perioada 2010 – 2013, Dirty Shirt organiza un mic festival cu același nume în curtea liceului din Seini, cu o scenă improvizată dintr-o remorcă de camion. Pentru nostalgici, concertul din 2010 poate fi vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=iKJpRehWITw…

DIRTY FEST 2024 a fost gândit ca un eveniment de două zile în care DIRTY SHIRT va prezenta câte un playlist diferit în fiecare zi de festival, ocazie cu care formația va include piese ce nu au mai fost cântate live de foarte mult timp. Bineînțeles că se va urca pe scenă în formula Big Band, alături de numeroși artiști invitați, atât muzicienii care au fost alături de trupă în turneele din ultimii ani, cât și artiști din trupele invitate la festival.

Line-up-ul festivalului va cuprinde două „nume grele” ale scenei rock/metal din România, alături de care Dirty Shirt a împărțit scena de nenumărate ori și față de care membrii trupei au un mare respect artistic și cu care au creat o prietenie ce durează de zeci de ani. Line-up-ul va fi completat cu trei dintre trupele clujene cele mai promițătoare din „noul val”.

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
149 lei – Abonamentl / Earlybird (primele 100 buc. / 13.02 – 24.02) – SOLD OUT!
175 lei – Abonament / Presale 1 ( următoarele 200 buc / 13.02 – 17.03)
199 lei – Abonament / Presale 2 (18.03 – 11.04)
220 lei – Abonament / Normal Acces (12.04.24)
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor cu vârsta de peste 18 ani, posesor de bilet valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor cu vârsta de peste 18 ani.

Primele abonamente Early Bird sunt disponibile prin www.AmBilet.ro

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

1 Comentariu

  1. Sunt foarte entuziasmat de vestea ca Dirty Fest va avea loc in Cluj Napoca in perioada 12-13 aprilie! Este impresionant sa vad cum activitatea trupei DIRTY SHIRT a continuat sa creasca in ultimii 5 ani, chiar si in timpul pandemiei. Este o mare realizare sa urce pe scena festivalurilor importante precum Wacken Open Air si Hellfest. Ma bucur sa aud ca maramuresenii au pus la cale un nou proiect, inclusiv un festival pentru fanii lor fideli. Este interesant faptul ca numele Dirty Fest este folosit din anul 2010 si ca trupa a organizat un mic festival chiar la ei acasa. Este un mare gest de apreciere pentru fanii lor si sunt sigur ca spectacolul va fi fenomenal in acest an, cu un playlist diferit in fiecare zi si numerosi artisti invitati. Cu siguranta va fi o ocazie speciala sa vedem piese care nu au mai fost cantate live de mult timp. Abonamentele sunt deja disponibile si preturile sunt foarte accesibile, asa ca nu trebuie sa lipsiti de la evenimentul acesta!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...