Noutăţi

Informații despre lansarea noului album Diamonds are Forever în București

DIAMONDS ARE FOREVER vor prezenta noul lor album și la București. Evenimentul va avea loc în clubul B52 alături de formația For The Wicked. 

Fiind vorba de un program strict, vă recomandăm să îl urmați, pentru a nu rata experiența pe care acest pachet de trupe îl oferă. Evenimentul va începe la ora 20:00.

Biletele early-bird vor fi puse în vânzare până în ziua evenimentului, restul achiziționându-se la intrare. Fiecare participant va primi la intrare un download card gratuit cu patru piese de pe albumul noul album.

Melanism este cel mai nou material discografic al formației, cuprinzând 11 piese și fiind definitoriu pentru cariera acestei formații. Pe lângă sound-ul puternic, deja caracteristic genului abordat de băieți, veți regăsi elemente extrem de melodice, de la părți ambientale, la post-rock culminând cu cele două piese într-un format acustic inedit, aceștia re-orchestrând piesele lor metal într-un context de cvartet și pian. Aceste piese de fapt sunt un preview al proiectului acustic ce l-au prezentat anul trecut în cadrul festivalului Electric Castle.

Acest concert face parte din turneul de promovare al albumului, urmând ca a doua zi să ajungă în Sofia, BG, dar nu numai.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...