Noutăţi

Diamonds Are Forever – videoclip nou și detalii legate de albumul de debut

Formaţia Diamonds Are Forever au făcut public noul lor material discografic. Se cheamă „Melanism” şi este un material de 11 piese care conturează tot mai mult stilul abordat de această formaţie.

New Foundations este piesă şi videoclipul care au dat startul acestei lansări. Avem de-a face cu un clip intens, într-un cadru suprarealist în concordanţă cu coperta albumului ce a fost realizată de Dan Cozmuta (Ex. Pistol Cu Capse).

Sound-ul nou, în forţă, de altfel caracteristic lor, a fost lucrat alături de Vlad Bornuz (For The Wicked) şi masterizat de Joel Wanaseck (Phinehas, Bless The Fall, Miss May I)

Melanism este un album de 11 piese impartite in 9 piese electrice caracteristice deja baietilor din Diamonds Are Forever, dar si doua piese acustice doar intr-un format cu totul neobisnuit.

Practic, acestea 2 piese acustice sunt primele materiale ale proiectului lor acustic cu care au debutat anul trecut in cadrul Festivalului Electric Castle. Atunci, pe scena, s-au reunit intr-o colaborare foarte interesanta: Cosmin de la Satellites la voce, Les Nuages Quartet – string-uri, Eduard Gavril la pian sub indrumarea lui Daniel Cohen, iar alaturi de ei, Diamonds Are Forever au dat o cu totul alta dimensiune si directie pieselor lor intr-un context de classic/acoustic session.

Pana in data de 15 Martie, cand albumul va fi disponibil la toti retailerii digitali si nu numai, Melanism este in faza de Pre-Order si il puteti rezerva inca de acum.

Mai mult, ca sa va puteti face o impresie despre acest material, 3 dintre piese sunt disponibile sa le si asculati, asa ca va invitam sa faceti aceasta aici: https://goo.gl/40eDE0
Urmeaza, cu siguranta, o perioada intensa de promovare a acestui album, asa ca fiti cu ochii pe ce pregatesc acesti baieti. Deja au fost confirmati la Rockstadt Extreme Fest si cu siguranta vor mai bifa si alte aparitii. Acest nou material va fi cu atat mai interesant de vazut live.

https://www.facebook.com/diamondsareforeverband

http://diamondsareforeverband.com

Avem un underground de toată frumusețea. Păcat că este necunoscut.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...