Noutăţi

Diamonds Are Forever – un nou turneu de promovare

Formaţia Diamonds Are Forever se îmbarcă într-un nou turneu de promovare al materialului discografic (Melanism), urmând ajungă în ţări precum: Franţa, Belgia, Italia sau Ungaria. Aceasta din urmă este de fapt supriză pe care băieţii au ţinut-o ascunsă până în ultimul moment.

Chiar dacă şi-au făcut deja prezenţa în Budapesta cu acest nou material în urmă cu puţin timp, se pare ca şansa revină a fost mai devreme decât fanii maghiari se vor aştepta. De fapt, Diamonds Are Forever se vor alătura formaţiei Last Hope din Bulgaria, astfel, ambele trupe încheinduşi turneele în aceeaşi seară. Sigur va fi una memorabilă.

Legat de celelalte ţări europene pe care aceşti băieţi le vor atinge cu această ocazie, este pentru prima oară când muzica lor va ajunge în acele locuri. Melanism, este un album ce merită fie promovat la un astfel de nivel, iar astfel Diamonds Are Forever devin printre puţinele formaţii româneşti care duc stindardul rockului autohton peste hotare.

În ţară, îi veţi putea vedea în vara aceasta la festivale precum: Electric Castle sau Rockstadt Extreme Fest.

Programul turneului:

03.05.2017 FR Lomme – Bobble Café

04.05.2017 BE Mons – Coin aux Étoiles

05.05.2017 FR Sedan – Le Pub Forum

06.05.2017 FR Tours – Hurricane’s

07.05.2017 IT Biella – Vecchio Mulino

08.05.2017 HU Budapest – Robot

Găsiţi mai multe informaţii aici:

http://diamondsareforeverband.com

http://facebook.com/diamondsareforeverband

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...