Noutăţi

Diamonds Are Forever şi Blood Youth vor cânta alături de While She Sleeps în Club Fabrica

whileshesleeps

Diamonds Are Forever revine în Bucureşti pentru a urcă pe scenă clubului Fabrică pe dată de 8 Noiembrie alături de britanicii de la Blood Youth şi While She Sleeps!
Formată în anul 2006, în apropiere de Sheffield, Anglia, grupul While She Sleeps urma devină unul dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite proiecte ale metalcore-ului european. EP-ul de debut al trupei, „The North Stands For Nothing”, a ajuns în mâinile fanilor abia în 2010, dar a devenit în scurt timp piatră de temelie a unui proiect ce urma creeze senzaţie în întreagă lume.

Diamonds Are Forever este o formaţie de metal din Cluj-­Napoca. Începând cu anul 2011 ei se lansează pe plan local o dată cu lansarea primului lor EP. Acest material le aduce o recunoaştere, atât locală, dar şi naţională, fiind promovat intensiv prin turnee naţionale sau mai apoi prin Europa. Tot odată, formaţia câştigă notorietate prin premiile ce le obţine, iar aceasta le deschide calea către concerte de top cu artişti internaţionali tot mai renumiţi: Unearth, Sepultura, Suicide Silence, Caliban, Veil of Maya, Betraying the Martyrs, Cancer Bats şi mulţi alţii.

După 4 ani, având deja trei materiale lansate (2 EP­uri şi un Live DVD), Diamonds Are Forever este pregătită pentru o nouă încercare: un album nou. Aceştia lansează în 2015 două single­uri de pe acest material pentru a dezvălui fanilor un sound nou, mai agresiv, mai bine conturat, însă fără a face rabat de la părţile melodice care îi caracterizează. Ce este de remarcat la aceasta nouă direcţie este o influenţă mai vizibilă din genuri muzicale ca şi: metalcore/djent, până la solistici post­rock sau elemente din acesta.

Diamonds Are Forever este un mix de stiluri muzicale, tocmai această libertate în abordarea lor muzicală este unul din punctele lor forţe. Formaţii similare: Northlane, Breakdown of Sanity, Parkway Drive, Architects, Caliban şi mulţi alţii.

Biletele sunt disponibile la preţul de 50 Lei, urmând coste 55 Lei. În ziua concertului la intrare, biletele vor costa 60 lei în caz showul nu va fi sold out.

Bilete găsiţi pe www.iabilet.ro şi în reţeaua iabilet (Magaznul Muzica, Reţeaua Say Shops – partener Orange, Magazinele IQBox, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex) şi Uman şi pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour şi Mega Image din toată ţara), Cafe Deko, Club Vintage şi Club Quantic. dar şi la Hard Rock Cafe. Online puteţi plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară sau prin OP.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...