Noutăţi

Destruction la Rock’N’Iaşi


Rock’N’Iaşi revine în luna octombrie la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi. Primul cap de afiş al ediţiei este Destruction din Germania.

Trupa se întoarce în România după aproape un an. Ultimul lor concert a avut loc în ianuarie 2017 în clubul Fabrica din Bucureşti. Este una dintre cele mai recunoscute nume din thrash metal-ul european, infiintandu-se în anul 1982. Iniţial, trupa se numea Knight of Demon, dar s-a schimbat după doar câteva săptămâni. În cei 25 de ani de carieră, trupa a participat la cele mai importante festivaluri de profil din lume, precum Wacken, Brutal Assault sau Rock În Rio. Are până la ora actuală 15 albume de studio, ultimul fiind „Thrash Anthems II”, lansat în august 2017. Este recunoscută pentru piese precum „Thrash ‘Till Death”, „Carnivore”, „Under Attack”, sau „Bestial Invasion”.

Biletele şi programul oficial urmează fie anunţate.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...