Noutăţi

DER WEG EINER FREIHEIT și DOWNFALL OF GAIA live în Rockstadt

DER WEG EINER FREIHEIT și DOWNFALL OF GAIA live în Rockstadt Brașov în 14.09.2019.

Concertul începe la ora 20:00.

Concertul este organizat și prezentat de Season of Mist, Metal Blade Records Europe, Black Harbour Entertainment și Rockstadt.

DER WEG EINER FREIHEIT [Black Metal] [Germania]

Nikita Kamprad și Tobias Jaschinsky, doi prieteni buni și mari iubitori de black metal, au decis infiiteze în 2009 o trupă însă nu după modelul clasic norvegian ci nativ cum ar fi Nagelfar sau Nocte Obducta.

În 2015 trupa deja lansa al treilea material numit „Stellar”, ceva revoluționar pentru trupa și apreciat de critici și public, fiind impresionați de abordarea diferită a black metal-ului și asociindu-l cu nuanțe psihedelice dar și delicate și melodice.

Al patrulea și ultimul album, „Finisterre” a fost lansat acum 2 ani sub label-ul Season Of Mist iar în martie 2019 trupa a lansat și un material live denumit „Live în Berlin” înregistrat la concertul din octombrie 2017.

Trupa se adresează iubitorilor de black metal în direcția Wolves In The Tron Room, Nagelfar, Imperium Dekadenz.

DOWNFALL OF GAIA [Post Black Metal / Crust] [Germania]

În 2008, Anton și Dominc au decis înființeze Downfall Of Gaia, o trupă care creează o muzică plină de melancolie, tristețe, depresie și nihilism dar provocând o stare de mister și agresivitate. Unii i-au spus post black metal însă influențele sunt multiple: sludge, atmosferic și chiar punk sau crust.

Acum câțiva ani trupa e semnat cu Metal Blade Records care a produs alți artiști cunoscuți cum ar fi Ulver, Agalloch sau Cult Of Luna.

Trupa se adresează iubitorilor de post black metal în direcția Ulver, Agalloch sau Cult Of Luna.

Accesul la eveniment se poate face numai în baza biletului valid. Minorii cu vârsta între 10 și 14 ani au acces numai însoțiți de un părinte sau tutore legal adulți și numai în baza biletelor valide pentru toate persoanele.

Minorii cu vârsta între 14 și 18 ani au acces neînsoțiți.

Recomandăm ca persoanele care participă la eveniment aibă asupra lor un act de identitate. În cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.
Doar membrii clubului pot rezervă locuri la masă în avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masă în momentul sosirii la locație, în limita disponibilităților.
Preț bilet:
30 lei earlybird primele 50 de bilete
40 lei presale saleurmătoarele 200 de bilete, 50 lei general sale și door sale.
Biletele se găsesc online sau în rețeaua iabilet dar și la locație în avans sau la intrare în ziua concertului în limita biletelor rămase disponibile.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...