Noutăţi

Delain lansează un album nou

Delain face publice titlul, coperta și tracklist-ul celui de-al 5-lea album de studio, Moonbathers, ce urmează să fie lansat pe 26 august.

delain album nou

Pe lângă acest lucru, Delain pregătește o mulțime de alte evenimente, cum ar fi aniversarea de 10 ani și un DVD live plus multe altele. ”Toate acestea au fost pregătite în timpul celui mai intens turneu al nostru. Suntem activi, iar noul nostru album, Moonbathers, este gata să fie întruchipat. Sperăm că vă veți bucura de acest efort și vă ni veți alătura pentru a face din 2016 cel mai bun an pentru Delain!

2016 înseamnă 10 ani de DELAIN – și, prin urmare, 10 ani nemuritori de symphonic metal. Ultimul EP al trupei, ”Lunar Prelude” a fost un desert delicios la începutul acestui an, dar nu așteptăm toți felul principal? În cele din urmă, așteptarea a luat sfârșit și DELAIN dezvăluie detalii despre cel de-al cincilea album de studio, ce urmează să fie lansat pe 26 august 2016 de Napalm Record. Moonbathers, masterizat de Ted Jensen, care a câștigat premiul Grammy, conține atât piese bombastice, cât și sensitive, explorând toate lucrurile nocturne printr-un set deosebit de variat de piese, inclusiv un cover surprinzător al legendei de rock classic Queen, precum și reapariția cântăreței Alissa White-Gluz ca invitat special pe piesa din deschidere ”Hands of Gold”.

Tracklist-ul albumului este următorul:

1. Hands Of Gold – Featuring Alissa White-Gluz
2. The Glory and the Scum
3. Suckerpunch
4. The Hurricane
5. Chrysalis – The Last Breath
6. Fire With Fire
7. Pendulum
8. Danse Macabre
9. Scandal
10. Turn the Lights Out
11. The Monarch

Bonus CD

12. Suckerpunch – Live In The Netherlands
13. Turn The Lights Out – Live In The Netherlands
14. The Glory And The Scum – Live In The Netherlands
15. Don’t Let Go – Live In The Netherlands
16. The Glory And The Scum – Orchestra
17. Hands Of Gold – Orchestra

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...