Noutăţi

Death in Reverse lansează „The Snow Forgot Its Color”

Death In Reverse este un proiect de metal instrumental/atmosferic/experimental format în anul 2015, de Raul Starcz (Inbreed Aborted Divinity, ex-Invader) în Lupeni, fiind influenţat de trupe precum Mono, Alcest, Envy, Toe, Solstafir, etc. şi de diferite genuri de metal extrem, muzica clasică, muzica de film şi altele. Din dorinţa de a combina toate acestea a apărut proiectul, ce reprezintă o călătorie fără cuvinte prin lumea spirituală şi cea fizică. Raul spune despre material: „Am ales excluderea versurilor pentru , Death In Reverse se bazează pe transmiterea unor anumite stări şi sentimente pe care fiecare om le percepe diferit în funcţie de propria lui experienţă de viaţă şi nu pe nişte teme sau subiecte concrete. Scopul principal este acela de a-mi pune propria viziune asupra lumii şi propriile sentimente în piese, într-un mod în care acestea fie înţelese prin filtrul fiecărui ascultător, şi sper eu, primească noi sensuri.”

deathinreverse

Primul demo a apărut în noiembrie 2016, şi se numeşteThe Snow Forgot Its Color„,un demo despre schimbarea ce are loc în jurul nostru şi pe care o trăim şi noi în fiecare moment al existenţei, fie ea bună sau rea. Demo-ul conţine 3 piese, şi urmează apară în 2017 în format fizic, pe casetă ediţie limitată, cu ajutorul Flesh Vessel Records.

1. The Snow Forgot Its Color
2. Grave Of The Fireflies
3. Anohana

Aici se poate asculta demo-ul în întregime:

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...