Noutăţi

Death Metal Madness III în Sibiu

A III-a ediție a DEATH METAL MADNESS va avea loc pe 28 octombrie în Rock ‘N Bike Club din Sibiu.

CLITGORE – Goregrind (Cluj-Napoca) – trupa s-a format în 2007 și oferă o combinație perfectă de growl-uri brutale și țipete dublate de tobe puternice și blastbeat-uri. Chitaristul, Călin, a fost membru al trupei legendare de death metal Pestilence, iar Clitgore este o trupă foarte activă pe plan internațional, cântând pe întreg teritoriul Europei, SUA și America Latină.

Putred – Death Metal (Transilvania) – formată în 2020 și cu un contract semnat recent cu Memento Mori din Spania pentru cel de-al doilea album, trupa a fost prezentă pe tot teritoriul țării în cadrul unor festivaluri precum Old grave fest 9, Death Metal Madness Fest 2, Dark City Nights 3 și Vast Plains & Goats Fest 2.

Ruyned este o formație tânără de Thrash metal din Timișoara, cu influențe de Death și Black metal. În cele 3 concerte pe care le-au avut ei au cucerit publicul Timișorean, iar acum ei țintesc să se extindă dincolo de scena locală.

Necrodelusion are ambiția de a cuceri scena metalului extrem cu prestații explozive și energice. Fanii genului se pot aștepta la o experiență sonoră intensă, îmbinând elementele clasice ale Old School Death Metalului cu influențe contemporane. Aceasta a fost fondata in finalul anului 2022. 
Trupa este alcătuită din cinci membri care contribuie la sunetul lor puternic și distinctiv. 

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...