Noutăţi

De ce merită să faci parte din experienţa OSTRING

ostring

Care este diferenţa dintre OSTRING şi alte concursuri?

Conceptul OSTRING doreşte aducă în competiţie trupe din zona esteuropeană cu scopul de a le ajuta avanseze ca grad de profesionalism.
În acest sens am conceput un mod unic de jurizare prin care se vor puncta:
prezenţa scenică
compoziţii
• sound
• presskit şi rider tehnic
eficienţa în soundcheck

Toate aceste elemente sunt importante în relaţiile de viitor cu festivaluri, agenţii de booking sau label-uri şi prin experienţa Ostring, sperăm ajutăm şi deveniţi mai buni la acest capitol.
Ne bucurăm de asemenea anunţăm juriul este format din oameni cu experienţă în scena underground, chit vorbim de jurnalişti, muzicieni sau artişti şi produceri.

Cum este structurat OSTRING?
Câte două trupe din fiecare semifinală (Muntenia, Banat + Oltenia, Transilvania) vor merge în etapa naţională la Bucureşti. În aceeaşi seară cu evenimentul vom anunţa trupele calificate în etapa naţională, iar la punctajul juriului se vor adaugă voturile publicului.
Etapa naţională din România se desfăşoară la data de 26 Martie în Bucureşti. În urma jurizărilor se va califică doar o trupă pentru etapa internaţională.
Etapă internaţională se desfăşoară la data de 23 Aprilie în Cluj-Napoca cu 4 trupe din ţările: Ucraina, România, Moldova şi Bulgaria.
Care sunt premiile pentru finalişti?
Asociaţia OST Cultural Events a scos la concurs câte un slot la Metalhead Meeting, la Revolution Festival şi un voucher Cavalleria pe care îl puteţi folosi pentru un turneu sau alte servicii de booking.
Aveţi ocazia înscrieţi până la data de 25 februarie. Aşteptăm presskit-urile, riderele tehnice şi demo-urile voastre la contact@ostring.ro.
Mai multe detalii la www.ostring.ro.

Mi-am început drumul prin jurnalism cu mai bine de patru ani în urmă, iar de atunci am navigat printre stiluri muzicale şi webzine de profil. Aici mă veţi cunoaşte cel mai bine prin rubrica Prog Talk.

Care este reacția ta la acest articol?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alții au citit si ...