Noutăţi

Days Of Confusion a lansat videoclipul pentru Kagemusha

Sursa de inspirație a piesei, este filmul omonim al celebrului regizor japonez, Akira Kurosawa. Tema filmului tratează sindromul impostorului, reprezentat de către un hoț de rând ce devine sosia unui conducător de clan decedat, în Japonia secolului 15. Pe parcursul filmului, hoțul este măcinat de conștiință, deoarece știe este doar un impostor și în final se eliberează de masca nedorită, murind eroic în lupta – sacrificiul suprem oferit clanului pe care a simțit l-a înșelat atât timp.

Mesajul clipului reprezintă un memento al faptului orice drum în viață este lung și cere sacrificii, însă este presărat cu momente frumoase și reușite, care sunt de fapt motivul pentru care o trupă merge înainte.

Days of Confusion, una din cele mai cunoscute trupe românești de progressive metal/djent, a lansat în club Control, videoclipul “Kagemusha”, piesa care apare pe ultimul albumul al trupei, “Yin & Out”.

În cei 6 ani de când sunt prezenți pe scena muzicală, Days Of Confusion a trecut prin schimbări de componență care și-a pus amprenta într-un mod pozitiv asupra formației, conturând maturitatea genului muzical.

Comentează

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top
error: Content is protected !!